About

 IMG_3089

Hoi, leuk dat je iets meer over mij wilt weten! Ik ben Quinty, een zestien jarig meisje met een passie voor bloggen. Naast bloggen moet ik natuurlijk ook naar school. Ik zit nu in vmbo-tl 4, en alles gaat goed. Als ik mijn vmbo-tl diploma heb ga ik de studie managementassistent/directiesecretaresse doen. Ik ben geboren in Tilburg en heb daar gewoond tot mijn twaalfde. Toen zijn mijn moeder, vader, zusje en ik verhuisd naar een klein dorp in de buurt van Gorinchem. Ik geniet van het leven en probeer overal iets positiefs in te zien. Lachen vind ik het leukste om te doen, en chagrijnig zijn vind ik helemaal niks.

Mijn blog is een soort kloon van mij. Ik schrijf namelijk over van alles wat ik leuk vind. Maar wat vind ik dan leuk?  Ik hou ook veel van fashion, lezen, fotograferen en lifestyle. Van jongs af aan schrijf ik korte verhaaltjes, en als we een verhaal moesten schrijven voor school kon mijn dag niet meer stuk. Fotograferen kwam iets later op gang. Toen ik acht was kocht mijn vader een spiegelreflex camera, en mocht ik zijn oude digitale camera hebben. Ik vond het geweldig om foto’s te maken. Tot op een dag ik mijn camera mee nam naar de Efteling, en hij op de grond viel bij de trollenkoning. Ik mocht mijn vader zijn camera niet gebruiken, en ik had geen geld om zelf een mooie camera te kopen.

Eind groep acht ging ik me steeds meer verdiepen in het blogwereldje, en leek het me ook wel leuk. Ik ben toen een blog begonnen op blogge. Toen ik na een maand maar 15 pageviews haalde, ben ik ermee gestopt. Eind 2014 kreeg ik daar enorm spijt van en begon ik een blog op WordPress.com. Ik begon daar met mijn moeders digitale camera, en kocht uiteindelijk zelf een spiegelreflex camera. Ik merkte dat mijn blog steeds beter ging lopen, en wilde overstappen naar iets professionelers. Vandaar blog ik vanaf november 2016 op justquinty.nl.

Wil je een nog beter kijkje op mijn leven krijgen kun je me volgen via social media. Je kunt me vinden op Instagram en Snapchat (quintylagrouw). Voor verder contact kun je een kijkje nemen op mijn contact pagina.