About

 IMG_3089

Hoi, ik ben Quinty. Een zeventien jarig meisje wonend in een klein dorpje vlakbij Gorinchem. Al sinds jongs af aan vind ik het enorm leuk om te schrijven. Waar op de basisschool iedereen een hekel had aan het vak creatief schrijven, kon ik niet wachten tot we ons schriftje er weer bij mochten pakken. Sinds groep acht ben ik mij gaan interesseren in fotografie. Ik vind het ontzettend leuk om mooie foto’s te maken en daar later op terug te kijken.

Ik zit nu in mijn eerste jaar van de mbo-opleiding tot managementassistent/directiesecretaresse. Dit is een opleiding die ontzettend goed bij mij past. Ik hou van talen, ik ben goed in organiseren en ik vind het leuk om mensen te helpen. Na deze opleiding zou ik dan ook graag als managementassistent of directiesecretaresse willen werken.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met boeken. Zo hou ik niet alleen van lezen, maar kijk ik ook graag booktube video’s en organiseer ik mijn boekenkast het liefst twee keer per maand. Deze activiteiten zijn echter niet compleet zonder een grote kop thee in mijn hand.