3x herfstlakjes

IMG_8412

De herfst is zoals we allemaal wel weten alweer een tijdje begonnen, en dat betekent dat het weer tijd is voor de fall fashion en beauty. Daarom wil ik jullie vandaag 3 lakjes laten zien die perfect zijn voor de herfst.

IMG_8418

Dit lakje van L’Oréal paris is een heel mooi bruinig lakje met gouden glitters erin. De glitters zijn subtiel, wat ik persoonlijk erg prettig vind. De kleur heet Mysterious icon, en ik moet eerlijk zeggen dat de kleur inderdaad wat mysterieus is.

IMG_8317

Dit lakje van Saffron heeft een mosgroene kleur. Er zitten geen glitters in, maar toch lijkt hij te glitteren. Ik heb eigenlijk geen idee waarom dit lakje me aan herfst doet denken, maar ik krijg er gewoon een herfstig gevoel bij. Deze kleur heeft geen naam, maar er staat een 15 onderop het potje dus ik denk dat dat de nummer is van de kleur.

IMG_5062

Dit is mijn favoriete potje nagellak van alle nagellak die ik heb. Ik kocht hem ongeveer 3 jaar geleden en ik draag hem ontzettend vaak. Het lakje is super donkerrood en lijkt in een bepaald licht zelfs zwart. De kleur heet red award en is zeker een aanrader.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.