Mijn all-time favoriete make-up

img_0557

Ik gebruik al een aantal jaren make-up en daardoor heb ik een aantal favorietjes gekregen. In dit artikel wil ik die favorietjes graag laten zien aan jullie. Lees je mee?img_0563 img_0565

Mijn eerste favoriete product is een oogschaduwpalette van MUA. Het palette heet Romantic Efflorescence en het heeft prachtige paarse kleuren. Ik vind dit palette heel makkelijk in gebruik en voor de prijs heeft het echt een heel goede kwaliteit.

 

img_0571 img_0573

Ik heb een paar kleuren geswatcht en ik heb mijn arm ook meteen in de zon gehouden, zodat je de gouden en zilveren kleur goed kunt zien. Die kleuren zijn niet poederig maar meer een beetje smeuïg. Daardoor geeft het veel pigment af en geeft het een mooi effect.

img_0578 img_0580

Dit product is bij veel mensen favoriet en ook bij mij. Het is het Catrice eyebrow set en ik gebruik dit palletje al vanaf dat ik mijn wenkbrauwen voor het eerst deed. Ik heb af en toe wel eens iets anders geprobeerd, maar ik kwam toch altijd terug naar dit palletje. Ik gebruik de lichtste kleur en heel soms doe ik de donkerdere kleur aan het eind van mijn wenkbrauw voor een net iets specialer effect.

img_0583

Ik ben achter dit product gekomen door een video van Vera Camilla. Ik heb namelijk een heel lichte huid en daarom is het moeilijk om een concealer te vinden in de goede kleur. Toch heb ik hem gevonden! Het is de Liquid camouflage concealer van Catrice. Hij is dus budgetproof en heeft best een goede dekking. In de winter gebruik ik de lichtste kleur en in de zomer een tint donkerder.

img_0592 img_0595

Afgelopen zomervakantie ben ik naar Utrecht geweest en ik was toen van plan om iets van Mac te kopen. Dat is gelukt en het is nu een van mijn favoriete make-up producten. Het is de Mac highlighter in de kleur Soft & Gentle. Het is een hele subtiele hightlighter en dus prachtig om naar school te dragen.

img_0605 img_0608

Het laatste product dat ik in dit artikel ga bespreken is dit palletje van Sleek. Het is het Face form palette in de kleur Light 373. Het gaat eerlijk gezegd maar om één product die in dit palette zit, namelijk de hightlighter. Het is een prachtige highlighter die best aanwezig kan zijn als je hem een klein beetje opbouwt. Op zich is dat niet nodig, want hij is ook al prachtig als je er een klein beetje van aanbrengt. Hij heeft een prachtige glans en ik heb er al best veel van gebruikt. Ik ga dit palette zeker opnieuw kopen ook al is het alleen voor de highlighter.

Dit zijn mijn favoriete make-up producten. Het kan natuurlijk zo zijn dat ik binnenkort een nieuw product ontdek, maar dan blijven deze denk ik wel mijn all-time favorieten.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.