Catrice X Marina Hoermanseder Eyeshadow Palette

img_8827

Een tijdje terug was ik met mijn zusje in Tilburg en kocht ik dit paletje. Ik had er nog geen reviews van gelezen en ik hoopte dat het goed was. Is het dat ook?

img_8831

Dit is hoe het palette er van binnen uitziet. Heel leuk met die gespjes! Ik denk alleen wel dat je de kleuren voorzichtig op je kwast moet aanbrengen, anders gaan de kleuren natuurlijk mengen.

img_8833

Dit zijn de swatches. Er zit een highlighter in, een glanzende roze kleur en twee donkerdere kleuren. Ze hebben alleen heel weinig pigment waardoor dat niet zo goed overkomt. De highlighter zie je wel heel goed.

img_9399

Dit is hem dan. Behalve de glans zie je niet dat ik oogschaduw opheb. Ik heb de roze kleur op het bewegend ooglid aangebracht en de twee donkere kleuren in de arcadeboog. Helaas zie je daar niet echt iets van.

Ik zou dit paletje niet kopen. Hij geeft bijna geen kleur af. De oogschaduw is wel heel glad en niet poederig. Hij kost €4,99.

Edit: Ik zie nu hij online staat dat hij al niet meer te koop is. Volgende keer eerst kijken of hij nog wel te koop is voordat je een review gaat schrijven, hahaha.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.