Drs. Hans Schreuders

IMG_5485

Ik heb deze crèmes gekregen bij mijn abonnement van de Beautybox. Niet allemaal in dezelfde box, maar net als een spaaractie één voor één. Dat kwam natuurlijk perfect uit, want nu heb ik weer een leuke review om te schrijven. Het lijkt mij een heel fijn merk! Drs Hans Schreuders is een Nederlandse man die geen gebruik maakt van dierproeven. Hij test het product eerst op zichzelf, later op een klein groepje vrienden en ten slotte op een testpanel.

IMG_5487 IMG_5491

De HPO – body cream is een voedende crème voor het hele lichaam. Het duurt een tijdje voordat hij helemaal is ingetrokken, maar dat vind ik zelf niet zo heel erg. Dan kan ik ondertussen mijn troep van het douchen in de badkamer opruimen. Als de crème eenmaal is ingetrokken is je huid heerlijk zacht. Zoals je hierboven kunt lezen, is dit product helemaal natuurlijk.

IMG_5497 IMG_5501

HPO – morning cream is een iets minder vettige crème. En is dus perfect geschikt als dagcrème. Ondanks dat de crème niet heel vet is, geeft hij toch goede voeding. Wel moet je huid goed droog zijn voordat je de crème erop smeert, anders word hij heel erg dun.

IMG_5504

De HPO-night cream is een vettige crème die een tijdje nodig heeft om in te trekken. Daarom is hij perfect geschikt als nachtcrème, want dan kan hij ’s nachts intrekken. Als je ’s ochtends wakker wordt is je huid wel erg glimmend, maar als je je gezicht reinigt is dat zo weer weg. De crème verzorgd heel goed, en je huid wordt er heerlijk zacht van. Ik vind hem voor mijn huid net iets te vet, maar in de winter kan ik dat wel eens gebruiken.

IMG_5508

Van boven naar onder: nachtcrème, body cream, dagcrème.

Van mij had de grootte van het gaatje van de bodycream en de dagcrème wel omgewisseld mogen worden. Ik krijg nu vaak de hoeveelheid crème waarmee ik mijn gezicht twee keer mee kan insmeren op mijn hand als ik maar even in de tube knijp. Alle drie de producten hebben dezelfde geur. Ik kan het niet precies omschrijven, maar het is een frisse geur met een vleugje citroen er doorheen. Ik ben erg tevreden over Drs Hans Schreuders! De HPO- dagcrème tube van 100ml kost €44,50, de HPO- nachtcrème potje van 50 ml kost €29,50, en de HPO- bodycream tube van 200 ml kost €34,50.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *