Mijn everyday make-up producten.

IMG_9200

Op mijn blog review ik wel eens make-up producten, maar ik laat jullie eigenlijk nooit echt weten welke producten ik dagelijks gebruik. Daar werd het dus eens hoog tijd voor. Als je er niet van houdt om naar -flink- gebruikte make-up te kijken, dan raad ik je aan om dit artikel niet verder te lezen. Er zijn een aantal producten namelijk al flink gebruikt.

IMG_9190 IMG_9201

IMG_9203

Ik zal net als wanneer ik mijn make-up doe beginnen met de basis. Ik gebruik niet dagelijks een foundation, dus die zal ik hier ook niet laten zien. Wel gebruik ik elke dag concealer, want dat is hard nodig. Ik gebruik de Essence camouflage cream concealer. Mijn derde verpakking is zoals je kunt zien al bijna op. Ik heb al een nieuwe gekocht, maar niet deze. Ik vind het namelijk best wel zonde dat ik die donkere kleur niet gebruik. Hij dekt redelijk goed, vooral voor de goedkope prijs.

Als poeder gebruik ik de Catrice prime and fine mattifying pouder. Ook deze heb ik al een keer opgemaakt. Ik vind het een hele fijne poeder en raad hem zeker aan! Ik heb nu wel een andere gekocht omdat ik ook nieuwsgierig ben naar andere merken.

IMG_9206 IMG_9208

Omdat ik een erg bleke huid heb, gebruik ik altijd wat bronzer om mijn gezicht wat op te bruinen. Ik breng hem aan net onder mijn jukbeenderen, op mijn voorhoofd boven mijn slapen, en op mijn kaken. In de verpakking lijkt hij erg oranje, maar dat valt reuze mee. Ik breng hem aan met een grote fluffy kwast, zodat hij ook niet te fel op mijn gezicht is aangebracht.

Ik kom er net achter dat ik de highlighter vergeten ben op de foto te zetten. Dus ik plak het stukje tekst even hiertussen, omdat ik highlighter altijd aanbreng na de bronzer. Ik gebruik de MUA undress your skin highlighter in een roze kleur.

IMG_9214 IMG_9216

Dan de laatste drie stappen van mijn make-up routine. Als eerst doe ik mijn wenkbrauwen. Ik vul ze in met het Catrice eyebrowkit. Ik heb hier aardig pan geraakt, maar dat kan ook wel na 1,5 jaar gebruiken. Ik heb al een nieuwe gekocht, want dit product is echt geweldig. Ik ga er een review over schrijven met mijn nieuwe, want ik wil gewoon dat hij voorkomt op mijn blog, hahaa.

Nadat ik mijn wenkbrauwen heb ingekleurd, gebruik ik wenkbrauwgel. Ik had er eigenlijk nooit aan gedacht om het te gaan gebruiken, maar nadat ik de Chella eyebrow defining gel kreeg opgestuurd in de StyleTonebox ben ik om. Ik heb hem elke dag gebruikt, en kreeg er toen ik de foto’s voor dit artikel maakte al niet veel meer uit.

Als laatste stap krul ik mijn wenkbrauwen en breng ik mascara aan. Ik gebruik de Ace of face eyerule no3. Ik heb al een hele lange tijd geen mascara gekocht, omdat er regelmatig een mascara in de StyleTonebox zit. Ook deze dus. Het borsteltje is heel fijn. Aan een kant zitten langere haartjes dan aan de andere kant.

Dit zijn dan mijn everyday make-up producten. Ik draag ook een paar keer in de week oogschaduw en/of lipstick, maar omdat ik die niet elke dag draag heb ik besloten die niet in dit artikel te plaatsen.

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.