favoriete lipverzorging.

IMG_5550

Van al mijn make-up heb ik het meeste lipproducten. Verzorgings producten zijn mijn favoriet. Daar zitten natuurlijk een paar uitblinkers bij, die ik je in dit artikel laat zien. De producten zijn gewoon op willekeurige volgorde, en niet van meest favoriet naar minst favoriet.

IMG_5556

Ik kocht deze lipsmackers eigenlijk als cadeautje voor een vriendin van mij. Ik kwam er later achter dat ze ze zelf al had, en legde ik ze bij mijn andere lipproducten. Ik kende ze al wel en had ze vaker zien liggen, maar ik was nooit van plan ze zelf kopen. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ze mijn lippen heel goed zouden verzorgen. Maar ik had het mis! En niet zo’n beetje ook. Want wat verzorgen deze lipsmackers mijn lippen toch goed. Dit zijn trouwens niet de enige lipsmackers die ik heb. Ik heb ook nog fanta en sprite, maar ik vind die té zoet.

IMG_5569

Dit is de eerste babylips die ik kocht, en ook meteen de fijnste. Dit is de Babylips met citroen geur. Een hele lekkere frisse zomer geur. Hij heeft geen kleur, en laat een subtiele glans achter. Zelf heb ik ook nog de roze variant, en de rode van de dr rescue lijn. De roze vind ik geen mooie kleur hebben, en de dr. rescue vind ik helemaal niet verzorgend. Best jammer!

IMG_5585IMG_5589

Deze lipbalm kocht ik afgelopen maand in Lille bij de Sephora. Het is een verzorgende lipbalm met een mooi kleurtje. Hij was niet heel goedkoop, maar hij is zeker het geld waard!

Dit zijn mijn favorieten. Mocht je op het plan staan om een lippenbalsem te kopen, zou ik deze in je achterhoofd houden.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *