Mijn nieuwe basisproducten.

IMG_9229

Ik gebruik elke dag mijn vaste basisproducten. Ik heb die basisproducten al meerdere keren opnieuw gekocht. Tijd voor een verandering. Ik kocht een nieuwe concealer, poeder en een nude lipstick. Tijd om ze te reviewen!

IMG_9227

Als eerste is het tijd voor de concealer. Ik heb de Liquid Camouflage high coverage concealer gekocht van Catrice in de kleur 005 light. Hij kostte €3,59.

IMG_9225

Dit is voor. Ik heb al make-up op, maar ik had mijn gezichtsmake-up eraf gehaald.

IMG_9243IMG_9244IMG_9245

Wow, ik ben razend enthousiast over het resultaat! De concealer dekt goed, ruikt lekker, en ik heb veel minder nodig dan ik gewend ben. Hij is licht genoeg voor mij, en dat gebeurd niet vaak.

IMG_9232 IMG_9251

Dan is het tijd voor poeder, om het geheel te matteren. En dat doet hij goed. De poeder laat mijn make-up langer mooi eruit zien, en hij laat geen witte waas achter.  Ik kocht de Essence All About Matt! fixing compact en hij kostte €2,99.

IMG_9236 IMG_9240

Om mijn make-up look af te maken gebruik ik vaak een lipproduct. Ik gebruik meestal een nude achtig kleurtje, maar omdat ik er maar twee had, waarvan een van Mac, wilde ik er graag eentje bij. Ik koos voor een lipstick van Catrice. Ik heb al een andere kleur van deze lijn en die vind ik heel fijn. Dit is de kleur Nude-Tastic. Hij kost €3,99.

IMG_9252 IMG_9257

Dit is hem op mijn lippen. Ik vind hem erg fijn! Hij is romig, brengt makkelijk aan, en de kleur is precies zoals ik wilde. Ik heb hem sinds ik hem heb gekocht ook al bijna elke dag gedragen.

Dit zijn mijn nieuw gekochte basisproducten. Ik ben er ontzettend blij mee, want ik vind ze allemaal heel fijn. Het zijn dus zeker aanraders, mocht je opzoek zijn naar een budget product.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.