Mijn verzorgingsproducten in de badkamer

img_0231

Bij ons thuis hebben wij in het badkamermeubel allemaal een eigen vakje om onze verzorgingsproducten in te zetten. Het leek mij wel een leuk idee om te laten zien wat ik allemaal in mijn vakje heb staan. Alle dingen die in mijn vakje sta gebruik ik één of meerdere keren per week. Dingen die ik minder gebruik staan bij mij op mijn kamer.

img_0218

Dit zijn de dingen die ik áltijd gebruik als ik douche. Ik gebruik de Moroccan argan oil shampoo van de Jumbo, en serieus, deze shampoo is echt mijn favoriet. Hij maakt mijn haar enorm zacht, en dat doen de duurste shampoos nog niet bij mijn haar. Verder gebruik ik de gezichtsscrub van de Kruidvat en een Therme foaming douchegel. Die heeft mijn moeder laatst bij haar kerstpakket gekregen, en ik hou er echt van. Ik wil nu niks anders meer dan schuimende douchegels, haha.

img_0222

Deze producten gebruik ik zo’n 1 à twee keer per week. Als eerst een conditioner. Deze is van de Action en werkt prima. Ik kwam er alleen na 3 maanden achter dat het voor gekleurd haar bedoeld is. Volgende keer maar beter de verpakking lezen. Verder gebruik ik een keer per week deze mango body scrub van Greenland, die ik ooit kreeg in een beautybox. Ik zou willen dat er geureninternet bestond, want die ruikt zó lekker!

img_0231

Dit zijn de gezichtsproducten die ik elke dag gebruik. Deze Zarqa lijn is echt heilig voor mij, want niks maakt mijn huid zo rustig als deze producten. Ik heb een tijdje met andere facewash en crème gedaan, maar ben meteen weer terug gegaan naar deze lijn. Ik gebruik hem nu al iets van 2 jaar.

img_0227

Dan komen we aan bij de haarproducten. Als ik merk dat mijn haar wat droog aanvoelt of pluist gebruik ik de wonder serum spray van de Action. De eerste dag waarop ik mijn haar los draag nadat ik het heb gewassen gebruik ik Andrélon perfecte krul. Een vriendin van mij heeft die getipt en ik kan echt niet meer zonder.

img_0237

En dan als laatst komen we aan bij de overige producten. Het enorm leuke doosje dat je ziet is een bodylotion. Ik heb hem ook ooit gekregen in een beautybox. Ik kan er zo snel niet achter komen welk merk het is, maar ik gebruik hem graag. Dan mijn tandpasta, niet zo bijzonder denk ik. Een paar keer per week gebruik ik mijn clarisonic look a like die ik bij de Action kocht met de facewash van Zarqa. Ik heb altijd een lipbalm in het bakje liggen, dit keer een lipsmacker met een Sprite geur. Last but not least heb ik een potje oogcrème van de Kruidvat, die ik erg fijn vind.

Dit zijn dit alle verzorgingsproducten die er in mijn vakje liggen. Natuurlijk ligt mijn tandenborstel er ook, maar ik zag het nut er niet van in om die ook in deze blogpost te laten zien.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *