Nacomi coffee scrub

IMG_9383

Een tijd terug heb ik heel veel scrubs uit papieren zakjes voorbij zien komen op instagram. Toen ik een paar maanden terug deze scrub kreeg bij de Styletonebox was ik super benieuwd. Ik heb hem laatst voor het eerst gebruikt en ik heb een review voor jullie.

IMG_9392

De scrub ziet er zo uit. Hij is vegan, natuurlijk en handgemaakt. Hier wordt ik blij van. De ingrediënten zijn: robusta coffee, riet suiker, zeezout, cacoa boter, zoete amandel olie, macadamia olie, argan olie en vitamine E. Al deze ingrediënten hebben effecten, die ook op de verpakking staan.

Doordat er koffie inzit, ruikt het heel sterk naar koffie. Een koffieleut als ik vind dat heel lekker ruiken, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het niet zo lekker vinden ruiken. Even rekening mee houden dus. De scrub werkt heel fijn onder de douche (wij hebben geen bad), en maakt je huid enorm zacht. Wel laat hij een bruinig laagje achter op je huid, die er niet afgaat met water. Gebruik dus geen witte handdoek om je af te drogen.

Al met al vind ik het een hele fijne scrub. De scrub is hier te bestellen voor €6,49 voor 100 gram.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.