opgemaakt November

IMG_5618 (2)

Ik doe lang niet elke maand een opgemaakt, omdat ik niet eens elke maand iets op maak. Maar toen ik laatst in de kast allemaal halfvolle flesjes, potjes en flaconnetjes zag staan, besloot ik om die eerst maar eens op te maken. Ik heb niet alles op kunnen maken, maar ik heb er net genoeg opgemaakt voor een artikel.

IMG_5626

IMG_5634

Ik heb twee deo’s opgemaakt. De eerste is van Kruidvat eigenmerk, en de tweede van Nivea. Ik vond beide deo’s erg fijn, maar ik heb bij die van de Kruidvat wel een paar keer op een dag moeten aanbrengen. De Nivea deodorant heeft een subtiele geur, waar je na een korte tijd niks meer van ruikt. De deodorant van de Kruidvat heeft een sterke zoete geur, waar je mij niet erg blij mee maakt. Ik zou de Nivea deo nog wel een keer willen kopen, maar de deo van de Kruidvat niet.

IMG_5639

Ik had laatst dit gratis monstertje bestelt. Hij was letterlijk in drie keer gebruiken leeg, maar de drie keer dat ik hem heb gebruikt, heb ik ervan genoten hahaa. Het is een gelvormige substantie, en hij maakt mijn huid heel erg zacht. Als het product iets goedkoper had geweest, had ik hem sowieso gekocht!

IMG_5647

Deze nagellak heb ik in de zomervakantie van 2014 in Frankrijk gekocht. Ik was helemaal weg van de kleur, en het was mijn favoriete nagellakje. Ik had hem al een hele lange tijd niet meer opgehad, en toen ik hem laatst opdeed was ik een stuk minder enthousiast. Hij was stroperig, er kwam bijna niks meer uit, en de kleur stond me een stuk minder mooi. Ik zou hem dus niet opnieuw kopen.

IMG_5624

Ik had al veel positieve dingen over deze Batiste droogshampoo gehoord, en toen ik hem een paar maanden in de Beautybox zag liggen was ik heel enthousiast. Ik vind hem heel fijn, maar ik merk niet dat hij veel beter is dan de 2 euro goedkopere van de Action. Ik zou hem zelf dus niet opnieuw kopen, maar hij zou van harte welkom zijn als cadeautje ofzo.

Dit waren dan de producten die ik in November heb opgemaakt. Het zijn er niet heel veel, maar genoeg om een artikel mee op te vullen. Misschien wil ik dit om de maand gaan doen, maar misschien niet. Ik kijk nog wel.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *