4 boeken die ik graag wil lezen

97df42b48e3b0d36cac2120bb87d64c8

Ik heb zoveel boeken op mijn wensenlijstje staan, dat ik ze nooit allemaal zou kunnen lezen. Ik ga in deze blogpost 5 boeken bespreken die ik graag zou willen hebben en lezen. Lees je mee?51khfiay7ol-_sx329_bo1204203200_

Aru Shah and the End of Time is een middle grate boek en het is een soort mythologisch verhaal. Het gaat over een meisje die woont in een museum, waar de vervloekte lamp van Bharata staat. Haar klasgenootjes geloven niet dat die lamp is vervloekt en dagen Aru uit om het te bewijzen.

Dit is een hele korte samenvatting, maar ik probeer vaak boeken in te gaan zonder dat ik veel over de inhoud weet. Maar het verhaal spreekt mij op de een of andere manier heel erg aan. Ik vind het altijd leuk om over andere culturen te lezen en ookal is dit niet een heel informatief boek, je krijgt er toch wat van mee.

61vtu0oo-l-_sx340_bo1204203200_

Nevermoor The Trials of Morrigan Crow is ook een middle grate boek. Ik hoorde voor het eerst over dit boek in een video van Regan en ik wilde het meteen lezen. Het gaat over een Morrigan Crow en zij is vervloekt. Die vloek houdt in dat ze dood gaat om twaalf uur ’s nachts op haar verjaardag. Er komt een rare man naar haar toe, genaamd Jupiter North. Hij neemt haar mee naar een magische stad, die Nevermoor heet. Dan ontdekt Morrigan dat Jupiter haar heeft gekozen om toe te treden in de Wundrous society. Om daar in te komen moet ze mee doen aan vier moeilijke en gevaarlijke toernamenten. Ze moet winnen om in Nevermoor te mogen blijven en anders moet ze terug en zal ze de dood in de ogen kijken. Wat ook erg leuk is, is dat er illustraties in staan.

410sn-mdgal-_sx351_bo1204203200_

Ik ben gek op opruimen en declutteren. Ik heb het eerste boek van Marie Kondo half gelezen (ik had het op mijn IPad staan) en ben erg benieuwd naar de geïllustreerde versie van Spark joy. Ik hou echt van illustraties in een boek, dus het lijkt mij heel leuk om dit boek te lezen. Waarschijnlijk zal het zo zijn dat ik het boek niet eens kan uit lezen voordat ik begin met opruimen.

9200000015341019

To all the boys I’ve loved before is een contemporary boek, waar ik al eens een klein stuk uit heb gelezen. Ik had het boek toen gelezen op school, maar ik heb hem nooit geleend om mee naar huis te nemen. Ik heb toen wel genoten van het stuk dat ik heb gelezen, vandaar dat ik het boek erg graag verder wil lezen. Ook speelt het mee dat er een film wordt gemaakt van dit boek.

Volgens mij zijn een aantal van deze boeken alleen maar in het Engels te lezen. Dat is ook de reden dat ik samenvattingen die op Goodreads staan heb moeten vertalen. Het kan dus zijn dat de samenvatting niet 100% klopt. Gelukkig ben ik best goed in Engels en zal het bijna helemaal kloppen.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.