Geekerella

img_0482

Toen ik op youtube voor het eerst over dit boek hoorde, wilde ik het meteen lezen. Niet dat dat heel veel zegt, want ik wil bijna alle boeken die mij leuk lijken meteen lezen, maar toch. Ik zette het boek op mijn verlanglijstje voor Kerst en wachtte af of ik hem zou krijgen. Toen ik op eerste kerstdag mijn eerste cadeautje openmaakte, was ik blij verrast. Ik kreeg namelijk dit boek, Geekerella.

Het boek gaat over Elle en Darien. Elle is een Starfield fangirl en kijkt enorm uit naar de remake van de serie. Haar moeder is overleden toen ze heel jong was en later is haar vader, degene die ervoor heeft gezorgd dat ze van Starfield is gaan houden, ook overleden. Ze is overgebleven met haar stiefmoeder en haar twee stiefzussen. Als ze hoort dat je mee kan doen in een cosplay contest en daarmee een tickets voor de Starfield remake première kunt winnen, is ze om. Ze moest en zou meedoen. Darien is een bekende acteur en groot fan van Starfield. Hij heeft hordes fans achter zich aanlopen. Zijn grootste droom om Federation Prince Carmindor te spelen in de remake komt uit. Helaas zitten de fans van Starfield daar niet op te wachten, want hij is toch helemaal geen fan?!

Het boek is zoals je hierboven waarschijnlijk kon aflezen een andere versie van Assepoester (Cinderella). Daardoor is het verhaal soms een beetje voorspellend, maar dat stoorde mij niet. Het verhaal maak je mee vanuit twee perspectieven. Die van Elle en Darien. Het is heel leuk om het verhaal van twee kanten mee te krijgen.

Ik vind het een heel lief, schattig en soms ook wel grappig verhaal. Het leest makkelijk weg en ik had het dan ook zo uit. Het boek heeft 319 pagina’s en is hier te bestellen. Helaas kan ik het boek nergens in het Nederlands vinden. Ik heb het boek op goodreads 4 van de 5 sterren gegeven, dus ik raad het boek zeker aan!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *