IJsprinses

ijsprinses

Ik lees nooit zo vaak boeken op mijn Ipad, omdat ik mijn Ipad niet mee naar school neem. In de vakantie lees ik daarom vaak een boek die op mijn Ipad staat. Eigenlijk koos ik dit book random en wist ik niet goed wat ik ervan kon verwachten. In dit artikel laat ik weten wat ik van het boek vind. Mocht je trigger gevoelig zijn voor zelfmoord, raad ik je af deze review te lezen.

Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het zelfmoord. Maar als later ook een vriend van Alexandra overlijdt, ontdekken Patrik Hedström en Erica Falck dat beide sterfgetallen hun oorsprong in het verre verleden hebben.

IJsprinses, geschreven door Camilla Läckberg is een literaire triller. In dit boek vind Erica Falck haar jeugdvriendin dood in bad en raakt ze nauw betrokken bij het onderzoek waar Patrik Hedström mee bezig is.

Ik heb het boek zoals ik al zei op mijn Ipad gelezen, dus ik kan niet veel vertellen over de vormgeving. Ik kan gelukkig wel iets vertellen over hoe het boek in elkaar steekt en hoe het geschreven is. Het boek is geschreven in chronologische volgorde en vanuit meerdere perspectieven. Als er een ander perspectief begint staat er niet boven vanuit welk perspectief het is geschreven, dus dat is soms wel lastig. Ook is het zo dat er best veel karakters in voor komen, waardoor je op het begin soms even na moet denken. Als lezer krijg je geen extra informatie over het onderzoek, je weet dus net zoveel als de politie weet. Dat vind ik leuk, want zo kan je zelf speculeren over wie er achter de moord zit.

Ik heb het boek in 4 dagen uitgelezen, wat voor mij echt een recordtempo is. Ik kon niet stoppen met lezen en las soms uren achter elkaar. Ik raad het boek dus zeker aan! Het boek heeft 357 pagina’s en is hier te bestellen bij bol.com voor €10,00.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *