Ik heb een fotoboek van 2017

img_0659

Begin dit jaar had ik een idee. Een idee waar ik eigenlijk nooit iets mee heb gedaan. Tot een paar weken geleden. Toen ging ik het idee daadwerkelijk uitvoeren. Mijn idee was namelijk om een fotoboek van het jaar 2017 te maken. Want hoe tof zou het zijn als je van elk jaar een fotoboek in je kast heb staan. Lees je mee?

img_0672

Ik ging snel aan de slag met het maken van mijn fotoboek en wat was dat leuk! Als eerst ging ik mijn achtergrond kiezen. Eigenlijk wist ik al dat ik marmer als achtergrond wilde en laat die nou net tussen de standaard achtergronden staan onder het kopje huwelijk. Ik wist dus al dat ik een jaarboek wilde maken en wat super handig was, is dat er al namen van maanden tussen de stickers staan. Er staan verschillende soorten lettertypes tussen. De quote die je op deze pagina ziet, stond ook al tussen de standaard stickers. Echt super leuk!

img_0669

Ook op deze pagina zie je stickers die al standaard op de site staan. Het bestellen ging heel makkelijk en de site geeft alles duidelijk aan. Ik heb het fotoboek op donderdagavond besteld en hij kwam op woensdag binnen. Ik had verwacht dat het sneller zou gaan, maar toen ik bij de Hema op de site keek zag ik dat die net zo lang doen over het bezorgen.

Al met al ben ik super tevreden over het fotoboek! Het is super simpel om een fotoboek te maken en je hebt ook nog eens superveel leuke stickers die je kan toevoegen om het een beetje op te fleuren. Je moet wel rekening houden met het feit dat het ongeveer een week duurt tot je fotoboek bij jou op de mat ligt. In principe is dit geen probleem, je moet alleen zorgen dat je het op tijd bestelt als het een cadeautje is voor iemand.

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.