Mijn nieuwe boekenkast!

img_0292

Sinds ik ongeveer 2 jaar geleden ineens heel erg van boeken begon te houden, was mijn ‘droom’ om een kleine boekenkast te hebben. Die ‘droom’ is afgelopen weekend uitgekomen. Ik ging met mijn moeder en zusje naar de Ikea om mijn kleine Billy boekenkast op te halen. In dit artikel laat ik in wat meer detail zien wat er op en in mijn boekenkast staat.

img_0293

We beginnen met deze plant. Ik kocht deze plant bij de Ikea, op dezelfde dag als ik mijn boekenkast kocht. Ook het rieten potje is van de Ikea. Ik vond het leuk om een hangplant te kopen, zodat hij over mijn kastje heen hangt.

img_0297

Zoals je ziet staat er bovenop mijn kastje ook mijn wekker. Ik slaap tegenwoordig met mijn IPhone aan de andere kant van de kamer en heb dus geen tijd meer bij de hand. Vandaar deze -niet al te mooie- wekker.

Op de bovenste plank staan de boeken die ik al heb gelezen. Hier staan onder andere mijn Mainstreet boek, mijn Q&A a day boekje, 2 Nederlandse Harry Potter boeken en mijn geliefde Hygge boek die ik kreeg voor Kerst.

img_0298

Op de tweede plank staan boeken die ik nog niet gelezen heb. Ik heb het mooiste boek alleen gezet. Dat is ‘How to be Parisian wherever you are.’ Verder staat hier een boek van Jill Mansell die ik van de overbuurvrouw op de camping kreeg, ‘Geekerella’ die ik voor Kerst kreeg en ‘The life-changing magic of not giving a f*ck’ om aan een persoonlijk doel te werken.

img_0303

Ik heb met deze foto even ingezoomd op de tweede plank. Ik heb hier namelijk ook nog een leuk neushoorntje staan. Het is een gouden/koperen/bronzen kaarsenhouder. Ik heb hem van mijn oma gekregen. Hij is van de H&M home en gebruik hem als decoratie.

img_0302

Ik heb lang niet genoeg boeken om mijn hele kastje te vullen. De onderste plank is dan ook helemaal boekvrij. Ik heb hier maar een paar random dingen neergezet, maar ik zit er aan te denken om een kleine opbergbox te kopen waar ik losse papieren in kan doen. Ik denk dat dat daar best leuk staat. Verder staat er ook een glazen potje met daarin een klein beetje boekengeld. Soms zet ik namelijk iets opzij van geld dat ik krijg en dat doe ik dan in dat potje.

Ik ben echt superblij met dit kastje! Ik kan niet wachten tot ik genoeg boeken heb, zodat ik hem helemaal kan vullen.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *