November TBR

img_9892

Helaas geen Just my life artikel vandaag. Ik heb de afgelopen week bijna geen foto’s gemaakt. Volgende week beter! Vandaag ga ik mijn TBR met jullie delen. Voor de mensen die niet echt into lezen zijn. TBR betekent ‘to be read’, dus dat zijn de boeken die je wilt gaan lezen. Dus bij deze mijn TBR of de boeken die ik wil gaan lezen van November.

img_9903

Turtles all the way down (Schildpadden tot in het oneindige) van John Green heb ik in de herfstvakantie van mijn oma gekregen. Ik ben er al in aan het lezen en ben op dit moment op bladzijde 80. Tot nu toe vind ik het boek erg leuk! Ik herken ook heel veel van de hoofdpersoon aangezien zij ook struggelt met een angststoornis. Dit zal het eerste boek zijn dat ik uitlees in November.

img_9894

Dit boek is twee boeken in een. Het eerste deel, De geheimzinnige vloek, heb ik al gelezen. Nu wordt het wel eens tijd voor het tweede deel. Ik heb dit boek namelijk al vanaf mijn tiende en ik heb het nog nooit uitgelezen, whoops. Ik was vroeger trouwens echt diehard fan van Het huis Anubis.

img_9899

Het laatste boek dat ik in November hoop uit te lezen is Stad van beenderen van Cassandra Clare. Ik hoor heel veel verschillende meningen over deze serie, maar ik ga er zonder verwachtingen in en dan zie ik wel wat ik ervan vind. Ik ben in ieder geval erg benieuwd.

Dit is mijn November TBR. Normaal gesproken werk ik niet echt met een TBR, maar ik wilde het wel eens uitproberen. Ik zie wel of het mij bevalt en anders kies ik gewoon een boek waar ik op dat moment zin in heb.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *