Reading wrap-up | Februari

img_0402

Ik heb deze maand aardig wat boeken gelezen voor mijn doen. Mij lijkt het leuk om elke maand een wrap-up online te zetten met daarin de boeken die ik heb gelezen en wat ik van ze vond. Ik zet erbij hoeveel sterren ik het boek heb gegeven op mijn goodreads account. Het maximaal aantal sterren is 5.

img_0407

Harry Potter and the goblet of fire ☆☆☆☆☆

Dit is het eerste boek dat ik uitlas in februari. Ik was erin begonnen in januari en ik heb er best lang over gedaan, omdat het best een dik boek is. Ik vind dit Harry Potter verhaal echt super leuk! Het gaat over Harry die meedoet aan het Triwizard Tournament. Er zijn 3 taken en ze kunnen heel gevaarlijk zijn. De taken vind ik heel leuk verzonnen en je wilt door blijven lezen om achter de inhoud van de taken te komen.

img_0412

P.s. Ik hou van je ☆☆☆

Ik vond dit boek verrassend leuk. Ik hou normaal nooit zo van romans, maar dit is er een met een bijzondere twist. Het gaat over Holly die haar man is verloren aan kanker. Gerry, haar man, had toen hij nog leefde een lijst gemaakt met dingen die ze moest doen, voor elke maand een. Zo komt Holly er toch weer een beetje bovenop. Het enige wat ik minder vond is dat ik me richting het einde van het boek begon te irriteren aan Holly. Ze was zo vaak met Gerry bezig en dat vond ik soms irritant. Al snap ik natuurlijk wel dat het in het echt ook zo zal zijn als je je man verliest.

How to be Parisian ☆☆

img_0409

Oké, ik zal maar met de deur in huis vallen, maar dit boek vond ik een grote flop. Ik had er best hoge verwachtingen voor, aangezien het boek erg gehypet werd. Maar ik vond er niks aan. Ik had verwacht dat er veel leuke tips over kleding en uiterlijk in zouden staan, maar het ging bijna alleen over het innerlijk. Hoe ze het innerlijk van een vrouw uit Parijs omschreven, vond ik ook totaal niet leuk, dus ik heb eigenlijk vooral een negatief beeld gekregen over vrouwen die in Parijs wonen, terwijl ze waarschijnlijk lang niet allemaal zo zijn.

ijsprinses

Ijsprinses ☆☆☆☆

Dit boek was echt de verassing van de eeuw. Een hele tijd terug heb ik 20 gratis e-boeken gehad die nu op mijn IPad staan. Omdat het vakantie was kon ik makkelijk een boek van mijn IPad lezen en ik besloot random om deze te gaan lezen. Het gaat over Erica die een oude jeugdvriendin dood in bad aantreft. Patrik is politieagent en gaat deze moord oplossen. Erica raakt erg betrokken bij het oplossen van de moord. Je krijgt als kijker geen tips over wie de moord heeft gepleegd, wat ik zelf heel leuk vind. Ik moet wel even mededelen dat er een trigger warning voor zelfmoord bij zit. Ik ga over dit boek nog een artikel schrijven.

Dit zijn de boeken die ik in februari gelezen heb. Ik heb over het algemeen leuke boeken gelezen en ik ben enorm blij dat ik uit het niets besloot om Ijsprinses te gaan lezen.

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *