Just My Life April #1 2017

dinsdag

Het is eindelijk weer tijd voor een Just my life. Deze week vond ik niet zo’n hele fijne week. Ik was namelijk bijna heel de week misselijk, en kon slecht slapen. Door de testweek op de school waar ik weer naar terug ga, kon ik ook niet verder opbouwen daar, en was ik de hele week op school in Breda. Ik heb wel genoten van het lenteweer, en ik heb -voor mijn doen- veel gewandeld. 

zondag zondag (3)

Ik begon de zondag met een heerlijke fruitsalade. Het is niet een hele luxe fruitsalade, want er zit alleen maar appel en druiven in, maar het is er wel een. Als lunch at ik havermout. Althans, dat was de bedoeling. Ik kan heel slecht tegen gekke structuren in eten, en havermout is heel korrelig. Daarom eet ik het eigenlijk nooit, want de smaakt vind ik super lekker. Toen bedacht ik me, waarom doe ik de havermout van tevoren niet gewoon even in de blender. Zo gezegd zo gedaan, maar het was voor mij nog geen succes. Ik vind dat zo jammer! En elke keer probeer ik het weer opnieuw, omdat ik het gewoon wíl lusten. Ik denk dat ik er nu toch echt mee ophoud.

zondag (4)zondag (5)

Nadat ik een paar happen van mijn havermout ophad, ging ik Bowie uitlaten. Op deeltijd had ik namelijk als weekdoel om elke dag te wandelen. Ik vond het heel fijn om lekker naar buiten te gaan in dit heerlijke lenteweer. In het weekend was het ook tijd om mijn bed te verschonen. Ik heb het deze week heel minimalistisch gehouden, en alles wit gelaten. Vinden jullie het ook zo fijn om dan ’s avonds in een heerlijk fris bed te kruipen?

zondag (7) zondag (6)

In het weekend maak ik altijd mijn blogposts voor de aankomende week, omdat ik doordeweeks bijna geen tijd daarvoor heb. Dus ook dit weekend schoof ik achter mijn laptop om wat artikeltjes te typen. Aan het eind van de middag had ik nog wat tijd over, dus besloot ik mijn nagels te lakken. Ik heb al een aantal jaren een hoop van deze mini nagellakjes liggen uit een of andere adventskalender, maar ik had er nog nooit een gebruikt. Ik denk ook niet dat ik de andere veel vaker zal gaan gebruiken, aangezien de helft er de dag erna alweer af was.

maandag

Op zondag had ik The fault in our stars uitgelezen, dus op maandag was het tijd om een nieuw boek mee naar school te nemen. Ik koos deze, en ik ben na 5 dagen al op de helft!

dinsdag (2)

Dinsdag had ik iets aan, wat ik al heel lang niet meer had aangehad. Namelijk dit spijkerjasje. Ik combineerde hem bijna altijd met een zwarte top met subtiele glitters, maar die heb ik weggedaan omdat hij eigenlijk wat te klein was. Nu droeg ik hem met een gewoon zwart shirt, en mijn horloge van Loavies.

dinsdag (3) dinsdag (4)

Toen ik dinsdag thuis kwam was het tijd om weer te gaan leren, want ik heb volgende week zat toetsen op de planning staan. Ik koos voor een healthy snack, namelijk wat cashewnootjes.

dinsdag

’s Avonds ging ik met Linsey weer een keer penneyboarden. Ik heb er twee jaar geleden eentje gekocht, en heb er vorig jaar eigenlijk niks mee gedaan. Dus het werd weer hoog tijd. We gingen bij ons het fietspad op, en daar kan je supermooi over akkers heen kijken.

woensdag   woensdag (2)

Woensdag had ik deeltijd en kwam ik zoals gewoonlijk terug met de bus. Ik ben een keer voorin gaan zitten, en dat beviel me wel. Toen ik thuis kwam heb ik mijn make-up eraf gehaald en heb ik een maskertje opgedaan. Dit keer gebruikte ik het anti-redness mask van Uriage.

donderdag

Donderdag ging ik samen met Linsey de hondjes uitlaten. Linsey liep met Guus en ik liep met Bowie. Dat zijn meestal de vaste teams, hahaa.

vrijdag

Vrijdag ochtend had ik zin om uit te pakken met mijn make-up. Ik deed een full face, behalve lipstick. Dit is hoe mijn bureau er daarna uitziet.

zaterdag (2) zaterdag (3)

Zaterdag ben ik even naar een aanliggend dorp geweest om wat nieuwe make-up producten te kopen, want heel veel producten die ik elke dag gebruik zijn op, of bijna op. Ik was ook opzoek naar een mooie nude lipstick, en die heb ik gevonden. Namelijk de Catrice Ultimate color in de kleur Nude-Tastic. Daarna heb ik twee nieuwe moestuintjes geplant, en bij de cherrytomaten van vorig jaar (die ik laatst heb geplant (hij was nog goed)) begint een plantje te komen.

zaterdag

Het was weer tijd om naar buiten te gaan, en toen kwam ik deze prachtige bloemetjes tegen. Daar moest ik gewoon een foto van maken.

Volgende week heb ik veel toetsen en cito’s op de school in Breda, en donderdag en vrijdag ga ik weer naar de andere school. Dan is dit mijn jml artikel voor deze week. Wat is hij lang geworden zeg! Ik hoop dat jullie hem leuk gevonden hebben!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.