Just my life oktober 2017 #2

img_9626

Nu ik het bloggen weer ga oppakken, wil ik ook ontzettend graag de jml artikelen weer maken. Ik vind ze namelijk super leuk om bij anderen te lezen en om ze van mijzelf terug te lezen. Er is wel een dingetje en dat is dat ik mezelf aan moet wennen om van leuke dingen een foto te maken, aangezien ik dat altijd vergeet. Daar moet ik dus op letten!

zo-8

Op zondag deed ik een keer helemaal niks. Ik had al mijn huis- en leerwerk al op zaterdag gemaakt, zodat ik dat niet meer hoefde te doen. ’s Middags voelde ik mij ineens wat somber en had ik nergens zin in, dus besloot ik even een frisse neus te halen. Ik nam mijn camera mee en heb een paar mooie herfstfoto’s gemaakt. Bij mij in de buurt is er geen bos of park, dat was wel jammer. Onderweg kwam ik dit schattige katje tegen, maar helaas durfde hij/zij niet dichterbij te komen. Er komt deze week trouwens nog een artikel online met een aantal foto’s die ik heb gemaakt.

ma-9

Maandag moest ik weer naar school, en daar had ik echt geen zin in. Gelukkig ben ik op maandag de eerste twee uur vrij (behalve als ik een tentamen heb) en kon ik uitslapen. Het scheelde wel dat ik over een aantal dagen vakantie zou hebben.

di-10

Dinsdag moest ik veel leren voor een biologie toets en nadat ik dat had gedaan keek ik wat Youtube. De laatste tijd ben ik echt obsessed met een aantal booktube kanalen. Ik vind het gewoon super ontspannend als mensen over boeken praten. Ik weet ook niet waarom hahaha. Mijn favoriete booktube kanalen zijn: Bookables, Emma likes to read, PeruseProject en Readbyzoe. Dus mocht je ook van boeken houden, neem vooral een kijkje.

wo-11

Op woensdag duurde het echt nog maar even voordat de vakantie zou gaan beginnen. En dat betekent ook dat ik steeds minder school dingen te doen had. Dat is nou toch jammer. Nee, grapje. Dat is natuurlijk ontzettend fijn, want daardoor kreeg ik ook meer tijd om andere dingen te lezen dan schoolboeken. Ik ben nu bezig met Harry Potter and the prisoner of Azkaban en ik kwam erachter dat ik bijna op de helft was.

do-12

Donderdag ochtend was dit mijn uitzicht langs het hele fietspad. Mijn dag begon daardoor meteen goed. Ik vind het soms best vervelend dat het ’s ochtends nu weer later licht is, maar als ik zo’n mooie lucht op de fiets zie, maakt dat alles weer goed.

vr-13

Op vrijdag had ik echt geen schoolwerk meer en kon ik zo lang als ik wil Youtube en Netflix kijken. Ik keek weer naar een paar video’s van mijn favoriete booktube kanalen (zie hier Bookables). In de week van de herfstvakantie is er een readathon, en daar ga ik aan mee doen.

za-14-2 za-14

Zaterdag was een lekker rustig dagje. ’s Ochtends kreeg ik schoonmaak kriebels en maakte ik heel mijn kamer schoon. Ook maakte ik een planning voor de herfstvakantie. ’s Avonds aten we heerlijke pannenkoeken. Normaal ben ik niet zo’n grote fan van pannenkoeken, maar die avond had ik er ineens heel veel zin in.

Dit was hem dan, de tweede week van oktober. Aankomende week ga ik een paar leuke dingen doen, maar ik ga vooral lekker rustig aan doen.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *