Just my life | Week 1

foto-04-01-18-10-36-13-am

Eindelijk lukt het weer om een just my life artikel online te zetten. De afgelopen weken vergat ik gewoon steeds om foto’s te maken. Week 1 was een leuke week, ondanks dat ik veel moest leren voor mijn tentamenweek. Natuurlijk begon de week met vuurwerk en had ik nog een heerlijk weekje vakantie. Kijk je mee naar mijn week?

img_0107

Zondag was het oudjaarsdag. Linsey en ik hadden zin om foto’s te maken, dus we pakten mijn camera, benoemden onze vader tot fotograaf en maakten best veel foto’s. Bijna geen een foto is echt normaal, maar deze vonden Linsey en ik allebei erg leuk. ’s Avonds kwamen er kennissen bij ons om oud en nieuw te vieren. Dat was erg gezellig!

foto-02-01-18-8-35-08-am

Om 00:00 gingen wij naar buiten om vuurwerk af te steken. Daar heb ik helaas geen foto van gemaakt, alleen een paar filmpjes. Meestal hebben wij niet zo mooi vuurwerk, maar dit jaar was het prachtig! Op 1 januari gaan wij altijd naar onze oma en opa’s. We gingen eerst naar mijn oma in Tilburg, en later in de middag naar mijn opa en oma bij ons in het dorp.

foto-02-01-18-12-42-48-pm

Op dinsdag 2 januari begon het normale leventje weer. Ik begon de dag met het invullen van mijn agenda en het maken van een paar to-do lijstjes.

foto-02-01-18-4-49-12-pm

Ik zocht op goodreads deze pagina op om te kunnen zien hoe mijn leesjaar is verlopen. Ik heb dit jaar echt heel veel leuke boeken gelezen!

foto-03-01-18-11-02-05-am

Woensdag ochtend voelde ik me niet helemaal fit en besloot ik na een uurtje geleerd te hebben, lekker in bed te lezen en dit heerlijke kerstcadeautje te eten.

foto-04-01-18-10-25-12-am

Donderdag begon ik mijn dag met het maken van een to-do lijstje in mijn 2018 agenda. Ik moest een aantal dingen doen, dus besloot ik om daar meteen mee aan de gang te gaan.

foto-04-01-18-10-36-13-am

Beginnen met geschiedenis. Ik vind dit erg moeilijk om het in mijn hoofd te krijgen, aangezien het mij vrij weinig interesseert. Vandaag (8-1) had ik mijn mondelinge tentamen, waar ik gelukkig een goed cijfer voor kreeg!

foto-04-01-18-5-30-20-pm

Aan het eind van de middag kreeg ik ineens motivatie om te sporten. Ik begon meteen met een workout van Blogilates. Oh, en mijn sokken vloeken enorm bij mijn yogamatje haha.

foto-05-01-18-9-32-25-am

Vrijdag ochtend besloot ik mijn mobiel uit mijn ochtendroutine te verbannen en las ik Harry Potter tijdens het ontbijt. Ik heb tot nu toe nog steeds geen mobiel tijdens mijn ochtendroutine en het bevalt mij heel goed. Ik lees nu een stuk meer.

foto-05-01-18-12-30-58-pm

Mijn moeder moest ’s middags werken in Tilburg. Linsey en ik reden mee om te gaan shoppen. Na een paar winkels te hebben gehad, besloten we te gaan lunchen bij de Mc Donald’s. Niet een hele gezonde keuze, maar een keertje kan wel. Ik proefde voor het eerst een Mc wrap crispy chicken en die was echt goddelijk. Er komt trouwens nog een kleine shoplog online van deze dag.

foto-05-01-18-3-05-00-pm

Sinds kort zit er een Starbucks op het centraal station in Tilburg, dus liepen Linsey en ik daar naartoe vanuit de stad. Linsey had een frappuccino mocha en ik nam een iced cappuccino. Ik kreeg alleen mijn drankje niet goed gemixt waardoor ik op het eind alleen maar melkschuim over had. Verder was hij wel heel lekker!

foto-05-01-18-8-05-30-pm

Ik had op woensdag een fitbit besteld en die zou op donderdag binnenkomen. Helaas ging er iets mis en kwam hij vrijdagmiddag pas binnen. Ik kon hem ’s avonds pas bij de buren ophalen, want wij kwamen pas later terug uit Tilburg. Tot nu toe ben ik er echt ontzettend blij mee.

foto-06-01-18-4-22-11-pm

Zaterdag wilde ik stappen maken voor mijn Fitbit. Ik besloot naar de supermarkt te lopen om daar nieuwe thee te halen. Ik wil dit jaar meer smaken thee proeven, dus kocht ik allemaal smaken die ik nog nooit op had, behalve de groene thee citroen. Ik heb ze allemaal al geproefd en ze zijn heel lekker.

foto-06-01-18-4-24-28-pm

’s Middags was ik erg moe en plofte ik op de bank met een boek en een zak chips. Ik heb de zak niet helemaal opgegeten hoor ;).

Ik zie dat mijn foto’s erg wazig zijn. Dat komt doordat er stof tussen de lens en het glazen plaatje ervoor zit. Ik heb mijn telefoon ongeveer een maand geleden laten maken en ook er een nieuw glazen plaatje voor laten zetten, want die was eraf. Dit is alleen niet helemaal zorgvuldig gegaan, want ik zie er nu allemaal stof tussen zitten. Binnenkort maar even terug gaan dus.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *