Just my life | Week 15

Processed with VSCO with a6 preset

Het is alweer een tijd geleden dat er een Just my life artikel online is gekomen, maar vandaag is het weer zover. Ik vind dit soort artikelen altijd heel leuk om te maken, maar ik merk dat ik het vergeet om foto’s te maken. Nu is het ook nog eens zo dat de camera op mijn Iphone nog steeds heel wazige foto’s maakt. Maar goed, we moeten het er maar mee doen hahaha. 

foto-08-04-18-2-23-05-pm

Zondag was het heerlijk weer! Ik heb heel de middag buiten gezeten en las Het huis Anubis en de traan van Isis uit. Nadat ik het boek had uitgelezen, kwam ik erachter dat ik de verhalen over de Egyptische goden wel interessant vond en dat ik daar wat meer over zou opzoeken. Nu ik dit typ is het meteen weer even een reminder, want ik heb dat nog helemaal niet gedaan. Later op de middag fietste ik naar de snackbar om voor mijn vader en mijzelf een ijsje te halen. Ik geniet zo van dit weer!

foto-09-04-18-4-28-11-pm

Maandag maakte ik mijn laatste tentamen en had ik een mondeling voor Nederlands. Het was een aardrijkskunde tentamen en daar haalde ik een 8,5 voor! Voor het mondeling moesten wij een sollicitatiegesprek voeren en een presentatie geven. Voor het sollicitatiegesprek was ik totaal niet zenuwachtig, maar voor de presentatie behoorlijk. Normaal heb heb ik daar niet echt last van, maar nu was het alleen voor de docent, wat ik een stuk enger vind. Ik heb veel liever een presentatie voor honderd man, dan voor één persoon. Ik haalde trouwens wel een heel goed cijfer, namelijk een 8,2!

foto-16-04-18-2-51-50-pm

Dinsdag was ik vrij, net als de rest van de week, met uitzondering van vrijdag. Ik begon de dag erg relaxed en ik had een aantal dingen gepland om te doen, zoals aan mijn blog werken. Toen ik dat allemaal had gedaan zakte ik een beetje in. Na een tijdje voor mij uit gestaard te hebben op de bank, kwam ik op een geweldig idee. Ik zette Netflix aan op de tv en bekeek welke films er in mijn lijst stonden. Ik schreef de films die mij het leukst leken op, vervolgens vouwde ik alle briefjes en legde ze in een bakje. Ik grabbelde de film American Beauty en ging die kijken. Ik vond het trouwens maar een rare film.

foto-11-04-18-3-29-02-pm

Woensdag besloot ik me full-face op te maken. Ik gebruikte een oranje achtige oogschaduw en droeg een Mac lipstick in de kleur Faux. Verder deed ik die dag niet veel meer dan aan mijn blog werken en lekker relaxen.

Donderdag moest mijn moeder werken en ben ik gezellig naar mijn oma in Tilburg gegaan. Ik heb geen foto’s gemaakt, maar ik zal een korte omschrijving van die dag geven. Nou, ik ging dus mee naar Tilburg en toen zijn oma en ik ’s middags naar de Westermarkt gegaan. Dat is een winkelcentrum in Tilburg waar ik heel vaak naartoe ging toen ik daar nog woonde. Ik kocht wat dingetjes bij de Hema, de Action en Kruidvat. Ook kreeg ik een lekker ijsje bij de Jamin. Ik vond het echt super leuk om daar weer eens te zijn geweest en herinneringen op te halen. Toen we terug gingen naar oma’s appartement zijn we nog langs mijn oude basisschool gereden. Dat was ook leuk om weer eens te zien.

foto-13-04-18-2-17-10-pm

Vrijdag heb ik een aantal dingetjes gedaan. Als eerst moest ik naar school om in te vullen welk tentamen ik ga herkansen. Ik ben daarvoor letterlijk een kwartiertje op school geweest. Gelukkig was het lekker weer en was het fietsen geen probleem. Na de lunch besloot ik naar de bibliotheek te gaan om boeken uit te zoeken over spiritualiteit. Ik ben daar de laatste tijd namelijk best geïnteresseerd in. Ik ging lopend, want het was heerlijk weer. Helaas hadden ze geen boeken over dat onderwerp. Die avond zou ik gaan koken uit mijn nieuwe kookboek. Ik ging boodschappen doen, en toen ik thuis kwam ging ik aan de slag. Ik maakte een eenpanspasta uit dit kookboek, maar ik vond hem echt niet lekker. Mijn vader en zusje vonden hem gelukkig wel lekker.

Van zaterdag heb ik ook geen foto’s. Niet omdat ik vergeten ben om foto’s te maken, maar ik was werken. Ik moest werken van acht uur ’s ochtends tot half zes ’s middags, dus ik was best moe daarna. ’s Avonds zijn opa en oma langs gekomen, wat heel gezellig was.

Dit was hem dan. Het Just my life artikel van week 15. Wat gaat de tijd snel! Deze week moet ik twee of drie keer naar school. Ik heb examentraining en ik moet een herkansing maken, die ik vrijwillig kan nabespreken. Verder ga ik lekker werken aan mijn blog en natuurlijk moet er ook alvast geleerd worden voor de examens.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.