Just my life | Week 3 en 4

img_9920

Omdat ik in week drie én week vier niet zoveel foto’s heb gemaakt, heb ik besloten om die twee weken samen te voegen. Er zijn namelijk wel wat leuke dingen gebeurd en het zou jammer zijn als ik week 3 helemaal zou overslaan. Klik op continue reading en lees wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan.

img_9922

Zondag was het eindelijk weer eens een zonnige dag sinds een langere tijd. Ik liep al een hele tijd te zeuren of we weer een keer naar de duinen konden gaan en die zondag was het eindelijk weer zover. Ik vind het heerlijk om door de duinen te wandelen met z’n zessen (de honden meegeteld) en even heerlijk offline zijn.

foto-14-01-18-4-51-50-pm

Toen we thuis kwamen hadden we het allemaal een beetje fris. Mijn vader stak de kachel aan en mijn moeder maakte warme chocolademelk. We keken met zijn allen Je suis Ali. Ik vond het op zich wel leuk, maar het was iets minder luchtig dan ik had verwacht.

foto-16-01-18-3-32-43-pm

Maandag hoorde ik dat ik ben aangenomen bij mijn vervolgopleiding op het mbo. Ik wilde langs de supermarkt gaan om taart te halen, maar ik besloot toch zelf een cake te bakken. Ik had namelijk geen zin om met tegenwind naar de supermarkt te fietsen haha.

foto-17-01-18-2-19-57-pm

Toen ik dinsdag naar huis fietste zag ik deze supermooie lucht. Je ziet het niet heel goed op de foto, maar je zag de zonnestralen heel mooi door de wolken schijnen.

foto-20-01-18-11-57-37-am

Zaterdag zorgde ik ervoor dat ik lekker veel groente binnenkreeg. Ik maakte om te beginnen een bordje met snoeptomaatjes en komkommer met wat aromat erop.

foto-20-01-18-12-59-35-pm

Om maar even op de gezonde toer te blijven, besloot ik een warme chocolademelk met slagroom te maken. Oké, dit is natuurlijk alles behalve gezond, maar dat moet ook kunnen.

foto-21-01-18-11-35-29-am

Helaas kan ik deze foto niet groter maken, omdat hij op de een of andere wijze dan super wazig wordt. Op zaterdag kreeg ik ook mijn nieuwe oorbellen binnen die ik besteld had bij Lucardi (#nospon). Ik heb er een half uur over gedaan om de ringetjes in te krijgen, ik heb zelfs een vriendin geappt of zij niet een manier had om ze makkelijk in te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt met behulp van een tang en met de hulp van mijn vader. Echt, je had het moeten zien haha. Ik ben er uiteindelijk super blij mee en ik vind het echt heel leuk eruit zien.

foto-21-01-18-3-57-34-pm

Op zondag besloot ik mijn kledingkast weer eens helemaal uit te ruimen. Ik deed het op de Konmari manier en haalde eerst alles uit mijn kast. Er is uiteindelijk niet heel veel weg gegaan, maar dat was ook niet mijn doel. De kleren die ik weg doe moet ik nog steeds naar de kledingbak brengen. Dat ga ik vandaag (28-1) maar eens doen.

foto-23-01-18-5-19-16-pm

Dinsdag maakte ik alvast een planning voor de volgende dag. Ik wist dat ik op woensdag vroeg uit was dus ik plande daar lekker veel in, zodat ik de dagen erna minder hoefde te doen.

foto-26-01-18-4-07-29-pm

Vrijdag maakte ik deze foto. Ik vind het niet bepaald een kunstzinnige foto, maar hij is wel een stuk helderder dan de foto’s die ik de afgelopen weken maakte. Mijn ouders zijn namelijk naar Breda geweest en namen mijn mobiel mee om het te laten fixen. Dat is dus gelukt! Ik ben er echt blij mee, eindelijk weer scherpe foto’s.

foto-27-01-18-1-20-42-pm

Zaterdag scheen de zon weer. En ondanks dat ik geen zin had om Bowie uit te laten toen mijn vader zei dat ik dat moest doen, ben ik toch gegaan. Toen ik eenmaal liep vond ik het heerlijk. Het was wel een beetje fris, maar het zonnetje maakte het helemaal goed. Ik kreeg er lentekriebels van.

foto-27-01-18-1-38-11-pm

Altijd als een van mijn ouders gaat stofzuigen gaat Guus op de mat in de keuken liggen. Ook is het zo dat Guus altijd met zijn kop op schoenen of sloffen gaat liggen. Ik moest er gewoon een foto van maken haha.

Dit was hem dan, het just my life artikel van week 3 en 4. Aankomende week heb ik weer een rustige week. Ik moet veel aan school doen en in het weekend heb ik nog niks gepland. We zien wel wat er gebeuren gaat.

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *