Just My Life | week 42

vr-7

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuw just my life artikel! Afgelopen week had ik herfstvakantie en voor mijn gevoel zijn de eerste weken school echt voorbij gevlogen. Ik heb het erg naar mijn zin op mijn opleiding en ik ben van plan om daar, als de eerste periode voorbij is, een artikel over te schrijven. Deze week ben ik er een aantal keer tussenuit geweest. Ik ging naar Amsterdam, Rotterdam en Tilburg. Ben jij benieuwd wat ik de afgelopen week heb gedaan? Lees dan verder.

ma ma-2

Maandag ging ik naar Amsterdam. Mijn moeder had aan mij gevraagd of ik iets leuks met haar wilde doen in de vakantie en ik besloot om gezellig naar Amsterdam te gaan. We zouden eerst van huis met het openbaar vervoer naar Amsterdam gaan, aangezien ik doordeweeks gratis kan reizen, maar we zijn toch met de auto gegaan. De broer van mijn oma woont namelijk in Amsterdam en het was alweer een tijdje geleden dat ze daar was geweest, dus ging ze met ons mee. We parkeerde de auto gratis de broer van mijn oma en binnen een kwartier waren we met de bus en de metro in het centrum. Ik was nog nooit in Amsterdam Centraal zelf geweest, dus dat was ook wel eens leuk om te zien. In het centraal station haalde we Starbucks om de dag goed te beginnen.

 

ma-4ma-5

We hebben lekker rondgewandeld en geshopt. Helaas heb ik geen kleding gekocht, want alles wat ik paste vond ik net niet leuk genoeg. Als laatste stop van de dag gingen we naar Waterstones en daar kocht ik twee boeken.

Fun Fact: Bij deze Starbucks op damrak heb ik voor het eerst Starbucks gedronken.

wo

Woensdag ben ik voor het eerst in mijn leven naar het centrum van Rotterdam geweest. Het is best gek eigenlijk, want vroeger gingen wij redelijk vaak naar Rotterdam met het gezin. Wij gingen alleen altijd naar het Alexandrium, omdat daar de Primark zit. Ik vind Rotterdam echt een leuk centrum, met leuke winkels. Wat het misschien nog een beetje leuker maakte, is dat ik heel veel herkende van Bonnie haar vlogs.

wo-2

Ik was naar Rotterdam met een goede vakantie vriendin van mij, want zij had ook herfstvakantie. We aten bij backWERK op de lijnbaan naast de McDonald’s. Ik had een bagel met roomkaas, sla, zalm en wat bieslook en die was echt super lekker! Ook had ik een aardbeien yoghurt smoothie die ook heel lekker was.

vr-2

Vrijdag ging ik in mijn eentje naar Tilburg, omdat ik alleen shoppen echt super chill vind. Je kan dan lekker je eigen gang gaan en net zolang ergens zijn als je wil. Ik at bij de McDonald’s en bestelde een happymeal. Er was alleen een foutje en ik kreeg er een grote friet bij. Dat heb ik helaas niet opgekregen, maar ik heb mijn best gedaan hahaha.

Mijn missie van dit jaar is een mooie winterjas vinden. Nu ik sinds dit schooljaar niet meer naar school hoef te fietsen en met de bus ga, kan ik eindelijk een mooie winterjas kopen. Als je moet fietsen is dit namelijk veel te koud! Helaas is het moeilijker dan ik dacht om een mooie jas te vinden die ook nog eens goed zit. De jas die je hierboven ziet, vind ik echt prachtig! Helaas zit hij te breed bij mijn middel.

vr-7

Na het shoppen ging ik nog even langs oma, die in Tilburg woont. Daar liggen zoveel bladeren vergeleken bij mij thuis! Mijn laarsjes en tassen pasten trouwens perfect bij de blaadjes, hahaha.

Dit was hem weer voor deze week. Ik heb een heerlijke vakantie gehad, met een goede combinatie van rustig aan doen en lekker erop uit gaan. Deze week ga ik weer naar school en hebben we projectweek. Mocht je willen zien wat ik heb geshopt deze vakantie, zou er aanstaande vrijdag een video online kunnen komen die je leuk vindt. *hint hint*

Ik heb trouwens geen idee wat er met sommige foto’s is gebeurd! Ik heb er alles aan geprobeerd, maar ze blijven wazig. Sorry!

 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.