Just My Life | week 44

20181103_162722009_ios

Week 44 was voor mij een drukke week met veel spannende dingen. Ik had mijn eerste rijles, mijn eerste schoolproject werd afgesloten en ik had elke dag een toets. Ondanks de spanning, was het ook een hele leuke week. Ben jij benieuwd naar wat ik de afgelopen week heb gedaan? Lees dan verder

Zondag

zo

Zondag was een productieve dag. Ik begon de dag met zelfgemaakte American pancakes en Gossip Girl. Daarna moest mijn kamer opgeruimd worden, want van vrijdag op zaterdag hebben Linsey en ik een sleepover gehad met een goede vakantievriendin van ons. Na een sleepover lijkt het altijd alsof er een bom ontploft is, dus daar was ik wel even mee bezig.

Na het opruimen van mijn kamer, ben ik heel de middag productief bezig geweest. Omdat het einde van periode 1 van dit schooljaar in zicht komt, moesten er nog een aantal dingen worden afgerond. Hiervoor maakte ik een planning en begon ik alvast met het afronden van een aantal opdrachten. Ook maakte ik samenvattingen voor de toetsen van deze week.

Maandag

ma-3

In de nacht van zaterdag op zondag is de klok achteruit gegaan, wat betekent dat het ’s avonds eerder donker is. Normaal heb ik daar niet zoveel erg in, maar vandaag wel. Maandag zit ik namelijk tot half zes op school, waardoor het al donker was toen ik naar huis ging. Dit was wel even wennen.

Toen ik thuis kwam heb ik gegeten en ben ik meteen aan de slag gegaan voor school. De volgende dag had ik namelijk een toets over vergadertermen en technieken. De termen zaten nog lang niet in mijn hoofd, dus daar heb ik vooral aandacht aan besteed.

Dinsdag

di

Dinsdag kwam ik om drie uur thuis en wilde ik gelijk aan school werken, aangezien ik de volgende dag de telefoontoets had. Daar zag ik erg tegenop, dus wilde ik die goed voorbereiden. Helaas werkte het internet niet mee. Ons internet werkt de laatste tijd echt heel slecht en vaak wordt er geen enkele site geladen. Soms wil het op een andere laptop wel werken, maar deze keer niet. Ik belde mijn opa en oma om te vragen of ik daar na het avondeten aan school kon werken. Gelukkig wist mijn vader het voor nu op te lossen en heb ik ’s avonds toch thuis de toets kunnen voorbereiden.

Woensdag

wo

Woensdag was een dag waar ik heel lang tegenop heb gezien. Al een jaar zou ik alles gaan uitzoeken over rijlessen, maar dit stelde ik steeds uit. Hoe graag ik ook mijn rijbewijs wilde, ik vond het doodeng om aan rijlessen te beginnen. Tot mijn moeder vorige week naar boven kwam en vertelde dat ze een rijschool ging bellen voor een eerste rijles. Ik raakte totaal in paniek, maar besloot het te accepteren. Anders zou ik nooit beginnen. De afspraak werd gemaakt en vandaag was het zover. Het was tijd voor mijn eerste rijles.

Ik was heel zenuwachtig, maar het viel ontzettend mee. Ik heb dit keer alleen gestuurd en dat ging beter dan ik had verwacht. Wel is het enorm wennen om ineens achter het stuur te zitten en niet op de bijrijdersstoel.

Donderdag

do-2

Na de woensdag vol spanning, kwam de donderdag vol spanning. We zouden namelijk het eerste schoolproject afsluiten. In dit eerste project hebben we een ouderinformatieavond georganiseerd en die zou vanavond plaats vinden. We hielden die avond met z’n allen een presentatie, waarin elk groepje over een ander onderwerp vertelde. Daarnaast kon het zo zijn dat je er een speciale taak bij kreeg. Mijn speciale taak was het verzorgen van koffie en thee bij binnenkomst samen met drie andere meiden.

We hadden een gewone lesdag tot half drie. Daarna begonnen de voorbereidingen. Christel en ik stonden allebei bij de koffie en thee en hiervoor moesten we koekjes kopen. We liepen naar de supermarkt, haalden koekjes en gingen terug richting school. Na de voorbereiding besloten Christel en ik de stad in te gaan en kochten we een donut bij een oliebollenkraam. We wisten dat deze donuts gewoon bij de supermarkt verkocht worden, maar we moesten iets kopen dat niet extreem vult.

do-3

Want na het shoppen gingen Christel, Julia en ik eten bij Happy Italy. Ik had de pasta Al Salmone en die was best lekker. Helaas niet de lekkerste pasta die ik ooit op heb, maar toch heb ik ervan genoten.

Toen was het tijd voor de ouderinformatieavond. Helaas begon het voor ons een beetje gestrest, aangezien onze bus besloot niet te komen opdagen. Hierdoor waren we 10 minuten te laat op school. Gelukkig was het niet erg en zijn we meteen gaan helpen bij de koffie en thee. Vervolgens werden de ouders naar het lokaal begeleid en begon de presentatie. De presentatie was niet helemaal perfect, maar dat kan ook bijna niet anders.

Vrijdag

Van vrijdag heb ik geen foto’s. Ik vergat mijn telefoon, waardoor ik tot half 3 telefoonloos was. Om heel eerlijk te zijn vond ik dat helemaal niet erg.

Zaterdag

20181103_162722009_ios

Van zaterdag heb ik alleen deze foto. Wat een prachtige lucht zeg! Ik sliep heerlijk uit, las veel en werkte aan mijn blog.

 

De aankomende week is een stuk rustiger. Het lijkt zelfs een beetje op vakantie! We hebben toetsweek en donderdag is de enige dag dat ik naar school moet. Hierdoor heb ik tijd om aan mijn blog te werken, heerlijk te lezen en een beetje tot rust te komen na deze drukke week.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.