Just my life | week 5

za-4

Week 5 was niet per se mijn favoriete week. Ik had namelijk griep. Ik dacht dat ik het dit jaar een keertje zou overslaan, maar nee hoor. Ondanks dat ik mij totaal niet lekker voelde, kon ik er toch wel iets positiefs uithalen. Ik had een paar dagen echt rust. Ik heb heel de dag in bed gelegen met een boek en mijn tv aan. Maar aan het eind van de week was ik er toch wel klaar mee.

zo

Ok√©, ten eerste, ik dacht dat mijn mobiel weer heldere foto’s maakte, maar dat is helaas toch niet zo. Zondag begon ik zoals iedere morgen met een lekker kopje thee. Ik kan trouwens echt niet zonder deze lekker warme sokken van de Hema. Ze zijn zo lekker warm.

zo-3

Oma was van zaterdag op zondag bij ons blijven logeren en ’s middags hadden we een mini leesclubje. Ik weet niet waarom, maar ik vind samen lezen zo gezellig. En dat terwijl je niks zegt. Helaas leest er uit mijn gezin verder niemand.

zo-2

Zondagavond voelde ik mij al niet zo lekker. Ik kroop dus lekker vroeg mijn bed in en keek 3 op reis en de luizenmoeder. Zoals heel veel andere vind ik de serie helemaal geweldig. Ik had aflevering een en twee nog niet gezien, maar dat was gelukkig geen probleem.

ma

Waarvan ik hoopte dat het niet zou gaan gebeuren was toch gebeurt. Maandag werd ik wakker met griep. Dat betekent extra veel vitamines eten en veel rusten. Ik maakte een fruitbordje met een appel met kaneel en een mandarijn.

ma-2

Ik had veel last van mijn keel, dus dit is wat ik de hele dag dronk. Ik heb wel 8 koppen thee op die dag!

di

Dinsdag bestond mijn dag uit deze dingen. Lolly’s om de keelpijn te verzachten, Harry Potter en de afstandsbediening voor mijn tv.

do-2

Donderdag werd ik wakker met uitzicht op een hele mooie lucht. Het zonnetje scheen eindelijk weer eens, dat was wel fijn.

do-3

Ik las tijdens dat ik ziek was ook lekker veel blogs!

do

Ik voelde mij ’s middags gelukkig weer iets beter en stapte onder de douche. Ik had zin in normale kleren, dus ik trok de meest comfortabele normale broek aan die ik heb.

vr

Vrijdag voelde ik mij zo goed als beter en kleedde ik mij weer normaal aan.

vr-2

Zo zag een deel van mijn avond eruit. Mijn moeder was werken en mijn vader en zusje waren naar de manege. Ik had het huis een paar uurtjes voor mijzelf. Ik besloot lekker te gaan lezen en wat tv te kijken onder mijn badjas die ik als deken gebruikte.

za-4

Zaterdag had ik zin om mij eindelijk weer eens op te maken. Dus ik maakte me op met oogschaduw en al.

za

Ik ging mee boodschappen doen met mijn moeder en ik zag dat de tulpen in de aanbieding waren. We besloten twee bosjes mee te nemen. Een voor bij mij op mijn kamer en een voor beneden in de woonkamer.

za-2

Ik ging ’s middags tijdens het leren voor een gezonde snack, namelijk kwark met granola.

za-3

Ik wilde al een hele tijd roti proeven en toen ik dit pak zag staan bij de supermarkt greep ik mijn kans. Het bereiden was heel simpel en het eindresultaat was echt super lekker! Ik heb ervan genoten.

Dit was mijn week. Deze week ga ik weer lekker naar school, moet ik veel leren en verder zie ik wel wat er gebeurd. Ik heb in ieder geval nog niks op de planning staan.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *