Ik heb wat nieuwe dingen!

PicMonkey Collage

Twee of drie weekenden geleden ben ik naar Oosterhout geweest om te shoppen. Ik vind Oosterhout zelf niet zulke hele leuke winkels hebben, maar ik heb toch twee dingen gescoord. Die wil ik vandaag aan jullie laten zien.

IMG_8388

Als eerste heb ik deze supergrote geitenwollensok gekocht. Oke, joke het is natuurlijk een gewone trui. Hij doet me alleen heel erg denken aan een geitenwollensok. Ik ben van plan om voor deze herfst en winter lekker veel truien te kopen, want op school en deeltijd is het altijd wat kouder door climate control. Deze trui is niet heel dik, maar wel lekker warm. Ik heb hem gekocht bij de H&M voor €20,00.

IMG_8392

Het tweede wat ik heb gekocht is dit bomberjack. Bomberjackets zijn al heel lang een ding, en ik had er nog steeds geen terwijl ik ze wel heel leuk vind. Dus het werd tijd dat ik er ook een keertje een kocht. Ik vond de patches op dit jack heel erg leuk en de extra rits op de mouw vind ik ook een leuk detail. Dit jasje is iets stoerder dan wat ik normaal draag, maar ik vind het wel heel leuk om ook een keer wat stoerders te dragen. Ik kocht dit jasje bij Arjun fashion. Dat is een winkeltje in Oosterhout, en ik denk niet dat hij ook in andere plaatsen zit. Hij kostte €30,00.

Dan waren dit de dingen die ik heb gekocht. Ik ben er ontzettend blij mee en ik heb ze al best vaak gedragen. Het bomberjack is nu net wat te koud om als jas aan te doen dus gebruik ik hem als een soort van vest. Ook leuk al zeg ik het zelf.

 

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.