Mini-Shoplog Tilburg

PicMonkey Collage

Toen ik afgelopen zaterdag in Tilburg was met Sarah, heb ik natuurlijk een paar dingetjes geshopt. Ik was op zoek naar 1 shirtje voor het concert aankomende zondag, maar ik kwam thuis met meerdere dingen. Het is niet genoeg voor een shoplog als  video, maar ik wilde het toch graag even laten zien. Vandaar dit artikel.

IMG_7785

Sorry voor de wat wazige foto, ik heb geen idee hoe dat komt. Ik ben echt verliefd op alles met patches, en ik had eigenlijk helemaal niks met patches. Toen ik dit shirt zag was ik gelijk verliefd. Er zit een patch op in de vorm van een mond met 1 gouden tand. Er staan twee afdrukjes op. Op de eerste afdruk staat hey you, en op de andere staat discotheque. Ik kocht dit shirtje bij The Sting voor €19,95.

IMG_7787

Dit is eigenlijk ook een heel simpel shirt. Donkerblauw met witte streepjes. Het leuke aan dit shirt is natuurlijk de pizza. Ik ben echt dol op pizza, en ik kon hem daarom niet laten liggen. Hij paste goed, stond leuk, dus kocht ik hem voor €12,99 bij de H&M.

IMG_7791

Een shirtje met kant stond al best een tijdje op mijn wishlist. Toen we bij de H&M naar binnen liepen zagen we een aantal rekken met sale. Dit shirtje hing er ook bij en was 50% afgeprijsd. Het was precies een soort shirtje wat ik altijd in gedachten had. Hij kostte oorspronkelijk €10.00 maar hij was afgeprijsd naar €5.00.

IMG_7793

Ik zie dit soort shortjes heel vaak voorbij komen bij Amerikaanse Youtubers, maar ik kon elke keer niet zo’n shortje vinden. Totdat ik hem zag liggen bij de H&M. Ik besloot hem te passen, en hij past. Dus nam ik (en Sarah ook) hem mee naar huis voor €14,99.

Heb jij onlangs nog geshopt? En wat is jouw favoriet van deze vier?

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.