Outfit met de Fila Disruptor II

img_1036

De Fila disruptor werd oorspronkelijk uitgebracht in 1996. De onlangs vernieuwde versie, de Disruptor II, past perfect in de modetrends. De jaren ’90 zijn namelijk weer helemaal terug en ook de grove sneaker zie je overal. Linsey heeft deze schoenen in het licht roze en ik wilde er wel eens een outfit post mee maken. Gewoon omdat ik ze zo gaaf vind.

Eerst even een stukje geschiedenis, want dat vind ik altijd leuk om te weten. Fila werd in 1911 opgericht door de gebroeders Fila in een stadje in Noord-Italië, genaamd Biella. Dit deden ze om kleding voor de lokale bevolking te produceren. In de jaren ’70 stapte Fila over van ondergoed naar sportkleding. In 2003 werd Fila aan Ceberus Capital Management verkocht, doordat de fabrikant financiële problemen had. Het enige wat niet in handen kwam van Ceberus was Fila Korea. In 2007 kocht Fila Korea het internationale Fila, waardoor het meteen het grootste Zuid-Koreaanse sportkleding merk werd.

img_1246

Ik heb de look heel simpel gehouden. Ik draag hier mijn zwarte nike hoodie, een donker blauwe jeans van de Primark en natuurlijk de Fila Disruptor II sneakers.

img_1294

Wat ik zo leuk vind aan de sneakers is dat ze zo lekker grof zijn en je outfit gelijk een boost geven. Ook vind ik het heel tof dat ze in verschillende kleuren en stoffen te koop zijn. Wat ik het gaafst aan de schoen vind, is toch wel echt de zool. De karteling in de zool geeft er namelijk een leuke twist aan. Wel heb ik even aan de schoenen moeten wennen, want toen ik ze voor het eerst zag vond ik ze spuuglelijk. Nu vind ik ze geweldig en vraag ik me af waarom ik ze nog niet in mijn bezit heb.

img_1134

Ik heb al eerder verteld dat ik het zo leuk vind dat er verschillende kleuren en stofjes te verkrijgen zijn. Toch vind ik de witte nog steeds het leukst, want ik houd nou eenmaal van basic en wit, hahaha. Ondanks dat, vind ik de variant met het veloursleer ook heel gaaf en dan vooral de kleuren ash rose en monument (een grijze kleur).

img_1120

Op naar de outfit van Linsey. Ik ben helemaal verliefd op het spijkerjasje van de Coolcat. De jeans die ze draagt komt van de H&M. Hiermee heeft ze een hele leuke all denim outfit gecreëerd. Onder het spijkerjasje heeft ze een basic zwart shirt aan.

img_1044

Linsey heeft de sneakers samen met mij in de stad gekocht en toen merkte we dat de Fila’s best klein vallen. Ze heeft namelijk anderhalve maat groter gekocht dan ze normaal gesproken heeft. Let daar dus op als je de schoenen wil kopen.

img_1031

Ik denk dat ik binnenkort ook de eigenaar van een paar Fila disruptor sneakers ben. Ik heb nog geen idee welke kleur, maar als ik bedenk wat voor soort schoenen ik normaal koop, zullen het de basic witte worden. Toch lijkt het mij ook heel leuk om een keer out of the box te denken en voor een funky kleurtje te gaan.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.