5 favorieten

img_9915

Het is alweer even geleden dat ik een 5 favorieten artikel heb geschreven. En dat terwijl ik die altijd heel leuk vind om te maken en om bij anderen te lezen. Dus hier zijn ze dan, mijn 5 favorieten.

img_9909

Mijn eerste favoriet is een boek. Het zal weer eens niet, hahaha. Dit boek is De beschuldiging van John Grisham. Het boek gaat over Theo Boone (13), een advocaten zoon die later ook advocaat wilt worden en nu al alles van de wet weet. Opeens lijken er een paar mensen tegen hem te zijn al heeft hij zelf geen idee waarom. Hij wordt bij de conrector geroepen omdat er gestolen tablets in zijn kluisje liggen, maar Theo weet van niks. Wie zou dat gedaan hebben? Ik kocht het boek bij een boeken uitverkoop in een kerk, en kocht het eigenlijk om het kopen. Ik ben nu erg blij dat ik dat heb gedaan, want ik vind het boek geweldig!

img_9910

Laatst heb ik mijn kamer een beetje veranderd en dus ook mijn plankjes. Ik had heel lang hetzelfde erop staan en ik wilde wel wat verandering. Op het bovenste plankje staan nog steeds mijn Mainstreet letters, want die kan ik gewoon niet uit het zicht halen. Maar het onderste plankje is flink veranderd. Ik heb nu mijn Harry Potter boekenset erop staan, wat plantjes en een prachtige klok van mijn oma ( of misschien nog van haar moeder, I’m not sure).

img_9915

Ik wilde deze Stabilo pastel markeerstiften al heel lang. Alleen het probleem was dat ze elke keer als ik naar de winkel ging uitverkocht waren. Na ongeveer twee à drie maanden ze in de winkel proberen te kopen, bestelde ik ze op Bol.com. Ik ben er zooo blij mee. Ik had altijd het probleem dat als ik mijn samenvattingen markeerde met mijn normale markeerstiften, ik het te druk vond. Nu is dat niet meer het geval.

img_9916

Deze horloges zijn absoluut niet nieuw, ik heb ze zelfs al best lang. Maar ik heb ze opnieuw ontdekt. Een hele tijd droeg ik geen sieraden, maar sinds ik weer op school zit draag ik bijna elke dag een horloge. Het is super handig aangezien er niet in elk lokaal een klok hangt en als je je mobiel moet inleveren tijdens een toets heb je geen tijd meer. Naast dat het handig is, ziet het er ook gewoon heel mooi uit. Ik heb nu een gouden en een zwart horloge, maar ik zou er ook nog graag een zilveren bij willen hebben.

img_9924

Het laatste ding dat ik ga laten zien is deze lipstick van Manna Kadar. Ik draag hem de laatste tijd vaak en ik krijg er soms complimenten over als ik hem draag. De kleur is echt perfect voor mij, en hij blijft enorm goed zitten.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *