beschermende bloemen

IMG_6379

Toen ik mijn IPad kreeg wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik moest kijken voor een hoes. Ik durfde niet meer bij mini in the box te bestellen, aangezien ze dan soms aan je deur zeggen dat je invoerkosten moet betalen. Ik wist dat ze bij Claire’s hoesjes hadden, maar daar zat niet zo’n flap aan. Toen ik de Xenos binnen liep, zag ik eigenlijk per ongeluk dit hoesje liggen. Hij zag er goed uit, dus had ik hem gekocht.


IMG_6386

De hoes heeft een hele leuke print! Ik ben normaal niet zo fan van paars, maar ik vind de kleur hier heel leuk bij staan.

IMG_6388

De hoes beschermd heel goed, en zit over alle randjes heen. Aan de linker kant zit hij er alleen iets té ver over de rand. Dat is het enige nadeel van deze hoes. Je kan daardoor namelijk niet alles lezen. Maar dat is het enige minpuntje dat ik kan noemen.

IMG_6391

Ik kocht deze hoes bij de Xenos voor €7.50. Ik moet wel toegeven dat hij in de reclame was, en er iets niet goed was gegaan met betalen. De originele prijs is namelijk €18,00, en hij was 50% afgeprijsd. Bij mij kost hij dan echt €9,00. Nou ja, ik zit er niet mee hoor! Ik ben erg blij dat ik deze hoes heb kunnen scoren in de uitverkoop.


Dit artikel had eigenlijk gisteren online moeten komen. Helaas is dat niet gelukt, en komt hij vandaag online samen met het just my life artikel. Dus dan weten jullie dat.

You may also like

2 reacties

  1. Wat een super vrolijke hoes heb je gescoord! Leuk hoor! Fijn dat je iPad nu goed beschermd is. Is wel belangrijk natuurlijk. Wat een geluk trouwens dat de hoes ineens nog goedkoper was geworden. Mooi meegenomen, toch! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *