De nummers

IMG_8519 (2)
Ik moet voor school ongeveer om de twee maanden een boekverslag maken, het liefst van een boek van een Nederlandse schrijver. Toen ik van Elly’s choice 20 gratis e-books kreeg zaten er een paar tussen van Nederlandse bodem. Onder andere De nummers van Chantal van Mierlo. Op de voorkant staat een tekst die me wel aangreep, dus besloot ik hem te lezen. Ondertussen heb ik hem uit en ga ik morgen mijn boekverslag inleveren, wat betekent dat ik er ook een review over kan schrijven!

“Na een bezoek aan een vriendin in de Ardennen is Sara zo in gedachten verzonken dat ze tijdens de nachtelijke autorit niet ziet dat een hert de weg oversteekt. Bij de botsing raakt ze gewond. Ze wordt geholpen door de zwijgzame Chris, die haar naar een schuilplaats brengt. Die deelt hij met de vrolijke David en de epileptische Tessa. Hij verzorgt haar, maar al gauw heeft Sara het idee dat hij haar vasthoudt. Na enige verwikkelingen blijkt dat de drie in een laboratorium ontwikkelde mensen zijn bij wie ziektes genetisch zijn aangebracht om te ontdekken hoe deze bestreden kunnen worden. Ze zijn ontsnapt, maar hun schepper Reinaert heeft twee speurders achter hen aangestuurd om zijn experimenten te kunnen vervolgen.”  

De samenvatting die hier staat heb ik niet zelf gemaakt, maar komt van Bol.com

IMG_8523

Ik had op internet al wat recensies gelezen, en die waren bijna allemaal niet zo positief. Daarom begon ik in dit boek met lage verwachtingen. Toen ik in het boek begon sprak het me nog niet meteen aan, maar na een stuk of 15 bladzijdes wilde ik niet meer stoppen met lezen. Ik vind dat het boek vlot is geschreven, met best wel wat spannende momenten. Waar ik ook wel van hou. Ik vind het boek zeker een aanrader!

You may also like

1 reactie

  1. Leuk dat je het uiteindelijk toch nog goed hebt doorgelezen, desondanks de wat mindere reviews! Ik vind het trouwens erg interessant klinken en zou het ook wel eens willen lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *