Favoriete schoolspullen voor mijn opleiding

img_0966

Dit jaar is mijn eerste schooljaar op het MBO. Na 5 jaar op de middelbare school gezeten te hebben, wist ik precies wat voor schoolspullen ik handig vond en elk jaar opnieuw weer kocht. Voor dit jaar had ik geen idee wat ik zou halen en wat ik handig zou gaan vinden. Het enige wat ik wist, is dat we (bijna) alles op de laptop doen en ik dus amper schriften nodig zou hebben. Nu ik er alweer twee weken les op heb zitten, weet ik wat fijn werkt en zijn er al een paar favoriete schoolspullen uit voort gekomen. Het lijkt mij leuk om die met jullie te delen. Lees je mee?

img_0983

img_0973

Afgelopen schooljaar heb ik al vaker getwijfeld of ik de Mascha planner zou kopen. Elke keer besloot ik hem niet te kopen, want ik vond hem aan de prijzige kant. Een paar weken voordat school weer begon, besloot ik hem toch te kopen. Ik heb namelijk een tijdje een bullet journal gehad, maar dat is niks voor mij. Toen kwam de Mascha planner weer in mij op. In deze planner staan de lijnen er al wel en is het al vormgegeven, maar toch kan je nog creatief zijn. Ik bestelde hem en ik heb hem al veel gebruikt!

img_0989img_0996

Ik wist dat we bijna niks meer op papier zouden maken, aangezien we een laptop moesten kopen. Zelf vind ik het altijd fijn om dingen op te schrijven, dus besloot ik toch een college blok te kopen met tabbladen, zodat ik het blok in vakken kon opdelen. Ik kocht dit collegeblok met een leuk jungle printje bij de Hema (hij staarde mij al heel de tijd aan tijdens het werken) en ik heb hem al veel gebruikt! Ik gebruik hem bij rekenen als we geen rekenmachine mogen gebruiken, bij informatiemanagement is het tijdens de opdrachten heel fijn om aantekeningen te maken en ook bij Planning en Organisatie is het heel fijn om wat aantekeningen te maken.

img_1000

Dit jaar besloot ik eens dat ik geen basic pennen wilde. Normaal koop ik altijd een set met een aantal basic pennen, maar dat vind ik altijd een beetje saai. Deze pennen kocht ik bij de Hema. De roze glitterpen is van de Beautynezz collectie en de blauwe met stipjes behoort tot dezelfde collectie als mijn collegeblok.

img_1008 img_1010

Als laatste heb ik nog een mini gadget waarvan ik veel gebruik maak. Aangezien ik lange dagen op school zit en mijn telefoon snel leeg gaat, wilde het nog wel eens gebeuren dat mijn telefoon in het midden van de dag bijna leeg was. Ik had thuis natuurlijk al een oplader, maar die vergat ik vaak mee naar school te nemen. Toen ik bij de Action was, zag ik deze laadkabel liggen voor iets minder dan twee euro. Deze kabel is super handig, aangezien ik hem op een lengte kan instellen die ik zelf fijn vind. Als ik hem op mijn laptop aansluit, vind ik het fijn als mijn kabel kort is, zodat hij gewoon naast mij op tafel kan liggen, zonder lange snoer. Als ik hem in het stopcontact doe, moet hij wel eens wat langer zijn en dan maak ik de draad lang. Hij is ook heel handig om mee te nemen in het vak van mijn laptophoes!

Dit waren ze dan, mijn favoriete schoolspullen. Binnenkort zal er ook een artikel online komen met wat details over mijn opleiding!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.