Ik heb eindelijk een wereldkaart!

img_0840

Het is van mij altijd al een grote droom geweest om heel veel van de wereld te zien. Ik hou daarom ook enorm veel van wereldkaarten. Ik vind het heerlijk om er gewoon eens een aantal minuten naar te kijken en te fantaseren over naar welke landen ik zou willen en hoe het er daar uit zal zien. Het was van mij daarom ook een grote droom om een wereldkaart te hebben. Ikzelf heb er toch nooit een gekocht. Toen ik een tijdje terug de vraag kreeg of ik een wereldkaart wilde uitzoeken bij Wereldkaarten.nl was ik dolgelukkig!

img_0856

De site staat vol met wereldkaarten in allerlei varianten. Je hebt wereldkaarten op canvas, hout, prikbord, behang en ga zo nog maar even door. Mijn wereldkaart is een schoolplaat en ik heb ervoor gekozen om ook de afbeelding van de wereldkaart in schoolthema te houden, omdat ik dat zelf super gaaf vind. Je hebt namelijk ook ontzettend veel keuze in de soorten afgebeelde wereldkaarten. Zo heb je grafische ontwerpen, maar ook educatieve wereldkaarten voor kinderen.

img_0852

Wereldkaarten.nl is een zusterbedrijf van de site fotokado, waar je foto’s op allerlei dingen kan laten drukken. Je kunt zelfs net zo’n textielposter als mijn wereldkaart kopen met je eigen afbeelding erop. Hoe gaaf!

Ik ben ontzettend tevreden over wereldkaarten.nl. De levering duurde net iets meer dan een week, wat op zich prima is. Mijn wereldkaart werd bezorgd met een enorm dikke laag bubbeltjesplastic, zodat het niet kon beschadigen. Bij deze wereldkaart zit een los touwtje, die je door een gaatje in het stokje kan halen. Als je er aan allebei de kanten een knoop in legt, blijft de poster super goed hangen én hij hangt, doordat het touwtje niet te lang is, niet te laag.

Dit artikel heb ik ontvangen. Dankjewel wereldkaarten.nl.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.