Kerst bucketlist

christmas

Nog maar ongeveer 5 weken en dan is het Kerst! Ik kan niet wachten tot het Kerst is, maar de voorpret  vind ik misschien nog wel het leukst. Daarom besloot ik dit jaar om een bucketlist op te stellen. Die ga ik vandaag met jullie delen.10 kerstfilms kijken.

Ik vind kerstfilms onwijs leuk om te kijken, maar ik kijk er elk jaar maar een stuk of drie. Tijd om daar verandering in te brengen! Ik heb de afgelopen twee weken al twee kerstfilms gekeken, en ik ga voor de 10. Ik word gewoon altijd vrolijk van kerstfilms.

1 kerstig boek lezen.

Zoals jullie weten hou ik van lezen en wat is er dan leuker om met Kerst een kerstig boek te lezen. Ik ga even kijken of ik er een leen bij de bibliotheek of dat ik er een koop als kerstcadeautje voor mijzelf, maar ik wil er hoe dan ook eentje lezen.

Kamer versieren.

In het weekend van 2 en 3 december is het zover, dan wordt mijn kamer veranderd in een winterwonderland. Oke, dat is misschien wat overdreven, maar ik ga dan wel mijn kerstspulletjes neerzetten. Voor die tijd moet ik nog even shoppen, maar dat zal vast goed komen!

1 kersttrui kopen.

Ik heb een kersttrui, maar die is heel lelijk geworden omdat ik hem al 3 jaar heb en ik vind hem eigenlijk niet meer leuk. Dus tijd voor een nieuwe. Ik koop er maar een want ik draag het toch maar een bepaalde tijd van het jaar.

christmas

Kerstkoekjes bakken.

Ik vind bakken enorm leuk. Op Youtube zie ik in winter morning of night routines heel veel mensen kerstkoekjes bakken, wat mij ook enorm leuk lijkt om te doen. Er is alleen een mini probleempje, volgens mij heb ik geen kerstvormpjes om die koekjes mee te maken.

Een nieuw kerstboompje kopen.

Het kerstboompje dat ik nu heb is helemaal scheef en valt al om als je er langs loopt. Daar kan ik dit jaar niet meer mee doen dus het is tijd voor een nieuwe. Ik denk dat ik hem bij de Hema ga kopen, maar daar zitten volgens mij geen lampjes in dus dan moet je zelf gaan tobben. Ik ga dus nog even uitzoeken waar ik hem ga kopen.

Kerstfilm marathon.

Om te zorgen dat ik 10 kerstfilms ga kijken lijkt het mij leuk om een soort van kerstfilm marathon te doen. Ik heb al een idee, namelijk om alle Home alone films te kijken want Home alone is echt mijn favoriete kerstfilm.

Kerstpyjama kopen.

Ik had een kerstpyjama, maar die is kapot gegaan. Nu kom ik overal leuke kerstpyjama’s tegen dus ik wil er ontzettend graag een kopen!

 

Dit waren de dingen op mijn bucketlist. Misschien komen er de aankomende weken nog wel een paar ideetjes in me op, maar dat zie ik dan wel. Hebben jullie ook een bucketlist voor Kerst?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *