kerst kleurboek

edit1

Kerst komt steeds dichter bij, en ik ben al helemaal in de kerststemming. De laatste tijd ben ik ook helemaal into de kleurboeken voor volwassenen. En laat mijn oma nou met de perfecte combinatie zijn aangekomen! Ik vind het een erg leuk kleurboek en ben meteen aan de slag gegaan!

IMG_5410 (2)

Het boek bestaat uit allemaal kerst kleurplaten, waar je helemaal mee in de kerststemming kan komen. Je kan dit lekker thuis doen met kerstmuziek op, maar het is ook leuk voor wat kleinere kinderen en je zou het misschien mee kunnen nemen tijdens het oppassen.  Het zijn niet hele moeilijke kleurplaten, waardoor je niet heel goed hoeft te zijn met kleurcombinaties en dat soort dingen.

edit3

Het enige vervelende aan dit boek, is dat er veel sneeuw in voor komt. Waardoor er dus een groot deel van de kleurplaat wit blijft. Maar als je daar niet op let is het een heel leuk boekje. Het heeft een stuk of 10 kleurplaten, wat niet heel veel is. Het papier is niet dubbelzijdig gedrukt en zal daarom niet doordrukken als je met stift kleurt. Hij is te koop bij de Top1Toys voor maar €1,58! Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *