Meet mijn Huisdieren

bowie en guus

Ik ga elke dag met ze om, ik hou ontzettend veel van ze, maar ik heb ze nog nooit echt voorgesteld op mijn blog. Mijn huisdieren! Ik heb twee honden, en twee vissen. Ik ga in dit artikel focussen op mijn honden, want over mijn vissen is niet zo veel te vertellen. Dus ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn huisdieren wat beter te leren kennen.

IMG_8361

Dit is Bowie. Bij Bowie hoort een heel verhaal, want we hebben hem namelijk gevonden. Toen mijn moeder naar de dierenarts liep om voor onze kat (ja we hadden een kat, en ik ben er allergisch voor, maar toen nog niet zo erg) een wormenkuurtje te halen, zat daar een hondje helemaal alleen aan een paal gebonden. Hij zag er enorm verwaarloosd uit. De dierenarts stond er ook bij, en had besloten naar de dierenambulance te bellen. Dan zouden die mensen hem verzorgen, en daarna naar het asiel brengen. Dat vond mijn moeder niet fijn, en daarom vroeg ze of zij hem niet mee naar huis mocht nemen om er voor te zorgen. Gelukkig stemde de dierenarts daarmee in. Bowie was meer dood dan levend, en daarom heeft mijn moeder medicijnen meegekregen. Eenmaal thuis heeft mijn moeder hem geknipt (ze heeft vroeger in een trimsalon gewerkt) en kwam er later achter dat hij heel veel teken had. Wel een stuk of dertig. Nadat mijn moeder die eruit had gehaald, maakte ze een fijn plekje in huis waar hij kon wennen, en tot rust komen. We wisten ook niet zeker hoe oud hij was, maar hij was net zijn tandjes aan het wisselen. Nu in April wordt Bowie 6 jaar, en wij zijn nog steeds ontzettend blij dat het zo heeft moeten zijn. Bowie is voor sommige dingen nog wel enorm bang (zoals voor met de auto mee gaan), maar het is een ontzettend vrolijk en leuk hondje!

IMG_8356

Dit is Guus. Veel mensen denken dat hij een Labradoodle is, maar dat is hij niet. Hij is namelijk een Barbet, en dat is een Franse waterhond. Alleen onze waterhond, houdt absoluut niet van water hahaa. Guus is nu twee jaar, en een week geleden hadden we hem precies twee jaar bij ons. Guus is een ontzettend grappige hond, en soms een beetje lomp. Het is gewoon een beetje een sulletje. Hij is ontzettend lief en hij knuffelt heel graag. Hij komt ook altijd bij je liggen, en heel vaak op je voeten.

Dit zijn dan mijn twee honden. Heb jij ook een hond?

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *