Mijn boeken wishlist

reading-book

Ik ben een tijd afwezig geweest op mijn blog. Ik had geen zin meer, geen inspiratie en ja eigenlijk was ik van plan te stoppen met het bloggen. Maar toch als ik dan het instagramaccount van verschillende bloggers bekeek, en hun blog las had ik toch wel weer zin. Ik heb besloten dat ik niet ga stoppen, maar dat ik gewoon wat ga bloggen als ik er zin in heb. Het kan dus zo zijn dat er in een week 4 artikelen online komen te staan, maar het kan ook zo zijn dat er maar 1 in een hele maand komt. Ik vind het gewoon erg belangrijk dat ik dingen doe waar ik plezier in heb.                                 Vandaag was dus zo’n dag dat ik zin had om te bloggen. Ik wist alleen niet goed waarover. Toen ik bij mezelf naging waar ik de laatste tijd erg blij van word, kwam er iets in me op. Boeken! Ik lees de laatste tijd best veel en ik vind het ook erg leuk om boeken te kopen. Dus vandaar deze wishlist.

PicMonkey Collage

Ondanks dat ik dit lijstje maak ben ik niet van plan binnenkort een boek te kopen. Ik heb het afgelopen jaar veel boeken gekocht en ook 2o ebooks gratis gekregen, en ik wil eerst die gaan lezen. Daar ben ik dus nog wel een tijdje mee bezig.

Hygge – de Deense kunst van het leven.

Toen ik op pinterest een foto voorbij zag komen met een aantal dingen uit het hygge, ben ik meer over hygge gaan opzoeken. Het spreekt me echt enorm aan dus ik probeer met de minimale informatie die er over te vinden is me erin te verdiepen. Helaas is er nog niet veel over te vinden op het internet, en daarom zou ik dit boekje enorm graag willen!

The girl on the train

Dit boek staat al heel lang op mijn to read lijstje, en toen ik pas de film voorbij zag komen op popcorntime mocht ik hem van mezelf niet kijken omdat ik eerst het boek wil lezen. Dat gaat dus nog een tijd duren ben ik bang.

All the bright places

Ik heb holding up the universe gelezen en ik vind die echt geweldig. Nu wil ik ook haar eerste (?) boek lezen. Ik heb van een aantal mensen gehoord dat dat boek erg goed is, dus nu ben ik erg benieuwd!

Harry potter en de gevangene van Azkaban (pocket versie)

Ik ben sinds kort echt verliefd op de Harry Potter Serie! Ik heb de eerste 4 films gezien en heb toen besloten om ook alle boeken te kopen. Ik heb de eerste twee boeken al in mijn bezit, en de eerste heb ik al gelezen.

The life-changing magic of not giving a fuck

Ik ben in mijn hoofd bijna altijd bezig met wat andere van mij vinden. En ik ben hier wel klaar mee. Daarom kan ik wel wat hulp gebruiken uit dit boekje.

Nou, dit zijn de boeken die ik graag zou willen hebben, maar niet ga kopen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens iets van mij te lezen.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.