Mijn favoriete plekjes in mijn slaapkamer

img_0354

Altijd als ik op pinterest naar interieur foto’s kijk, wil ik mijn slaapkamer anders. Dat gaat alleen niet. Gelukkig is na een paar dagen die flow weer over en ben ik eigenlijk heel blij met mijn kamer. Daarom leek het mij leuk om mijn favoriete plekjes van mijn kamer te laten zien.

img_0353

We beginnen met het plekje meteen naast mijn deur. Daar hangt mijn tv en staat mijn boekenkast. Heel mijn boekenkast vind ik geweldig, maar dit stukje vind ik het leukst. Hier staat mijn mooie hangplantje en op de foto zie je een stukje van een paar van mijn favoriete boeken. In het echt is het bijna nooit zo leeg naast het plantje, want er staat bijna altijd wel iets wat ik mee naar beneden moet nemen.

img_0356

Boven mijn bed heb ik twee plankjes hangen en wat daarop staat vind ik echt super leuk. Als eerst wil ik de bovenste plank aan jullie laten zien. Hier staan de vier eerste letters van de namen van de jongens van Mainstreet. Nu kan ik wel een heel leuk verhaal gaan vertellen over waar ik ze heb laten signeren, maar eigenlijk heb ik ze gewoon van iemand over gekocht, haha. Ondanks dat Mainstreet uit elkaar is en ik geen echte fan meer ben, kan ik die letters gewoon niet weg doen. Ik denk dat ze daar nog heel lang blijven staan!

img_0354

Dan gaan we naar de plank eronder die jullie ook al helemaal bovenaan het artikel hebben kunnen zien. Dit is echt mijn lievelingsplekje van mijn slaapkamer. Hier staan mijn Harry Potter boeken (er mist er een, maar die ben ik aan het lezen, dus no worries). Ook staat hier mijn geliefde Harry Potter funko pop die ik voor kerst heb gekregen. Naast mijn Harry Potter deeltje staan twee plantjes. Ik ben echt dol op kleine plantjes en hier staan er twee. Als laatst op deze plank staat er een prachtige klok. Ik heb deze van mijn oma gekregen en volgens mij is hij zelfs van haar moeder geweest. Hij is best wel een beetje kitsch, maar ik vind hem echt heel mooi.

img_0359

Eigenlijk is er helemaal niet zo veel bijzonders aan dit hoekje, maar ik hou ervan. Hier staat mijn grote plant en mijn kledingkast. Voor mijn kledingkast ligt een (nep)schapenkleedje. Er is nog een heel klein beetje ruimte over tussen mijn kast en de muur en daar heb ik mijn gitaar staan. Hij staat niet echt mega in de schijnwerpers, maar ik vind het wel prima zo.

Dit zijn mijn favoriete plekjes/hoekjes van mijn slaapkamer. Heb jij ook een favoriet hoekje in jouw kamer?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *