Mijn notitieboekjes

IMG_7897

Als er een ding is waar ik een zwak voor heb naast lipsticks zijn het leuke notitieboekjes. Ik kan me meestal inhouden, maar altijd als ik een leuk notitieboekje zie neem ik het bijna mee naar de kassa. Ik heb omdat ik mezelf bijna altijd kan inhouden niet zo heel veel notitieboekjes maar ik heb wel een paar leuke die ik aan jullie wil laten zien.

IMG_7895

Dit is mijn smashbook, zoals je waarschijnlijk al hebt kunnen lezen. Ik plak hier allerlei random dingen in die ik leuk vind. Zo heb ik niet allemaal losse rommeltjes, maar is het gewoon in een schriftje geplakt. Van foto’s naar concertkaartjes naar een verpakking van een lekker snoepje.

IMG_7901

Dit boekje komt bij van de Hema. Het is een schriftje en als je hem openklapt zit er aan allebei de kanten een soort notitieblok in. Aan de ene kant zijn het gewoon lijntjes en aan de andere kant is het een to do boekje. Ik gebruik het niet zo heel vaak, omdat ik to do lijstjes vaak opschrijf in mijn desk planner of op mijn whiteboard. Maar toch vind ik hem heel leuk.

IMG_7897

Dit boekje heb ik van Renske gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb nog geen idee wat ik hierin ga schrijven, maar ik weet wel dat ik hem heel leuk vind. Hij is heel simpel maar toch vrolijk. Ik vind de blaadjes -denk ik- erg leuk staan.

IMG_7906

Dit is mijn blog en youtube boekje. Hierin schrijf ik alles op wat met mijn blog en mijn Youtube kanaal te maken heeft. Er staan idee├źn in, maar ook planningen. Dit boekje heb ik ook bijna altijd bij me, mocht ik op een idee komen kan ik het er altijd in schrijven.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.