Mijn nieuwe geometrische dekbedovertrek van Byrklund

img_0375

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk nieuw dekbedovertrek om mijn kamer wat op te fleuren. Ik kon niet echt iets vinden wat ik leuk bij mijn kamer vond passen. Totdat ik een mail kreeg van dekbed-discounter.nl met de vraag of ik een product van hun site zou willen uitzoeken. Ik spendeerde best lang op hun site en heb uiteindelijk een leuk dekbed gevonden!

img_0364 img_0365

Ik bestelde het dekbedovertrek op donderdag en het kwam binnen op zaterdag. De levering is dus erg snel. Toen het pakketje binnenkwam en ik het uitpakte was ik blij verrast, want zeg nou zelf, hoe leuk ziet deze verpakking eruit. Echt super schattig.

img_0372

Dit is hem dan in de verpakking. Ik moet zeggen dat de kleur van het dekbed lichter is dan ik had verwacht. Op de foto die op de site staat ziet hij er namelijk donkerder uit. Maar ik vind hem nog steeds erg leuk! Je kunt dit dekbedovertrek vinden op de dekbedovertrek pagina of simpelweg door malmo in te typen in de zoekbalk.

img_0375 img_0381

En zo ziet hij eruit als hij op mijn bed ligt. Ik heb een eenpersoonsbed dus heb voor die maat gekozen, maar het is geen probleem als jij een tweepersoonsbed hebt want die maat is er ook. Zoals je misschien al wel kan afleiden op de tweede foto heeft het dekbedovertrek ook een andere kant met een andere kleur. Dat is zo leuk van dit dekbed. Je kan voor de kleurrijke kant gaan of de wat rustigere kant.

img_0396 img_0393

En zo ziet het dekbed eruit als hij met de witte kant bovenop ligt. Ik denk dat ik zelf deze kant het meest ga gebruiken, omdat deze kant mooier bij mijn kamer staat.

Het dekbedovertrek en natuurlijk ook het kussensloop zijn gemaakt van 100% katoen, wat ik zelf wel fijn vind. Ik heb er al paar nachten onder geslapen en het slaapt prima. Niets bijzonders, maar gewoon zoals elk ander dekbed. Dat vind ik wel fijn.

Op dekbed-discounter.nl is heel veel te koop en ze verkopen sinds kort ook boxsprings. Helaas is mijn kamer daar te klein voor, maar mocht je nog een boxspring zoeken zou ik daar zeker eens gaan kijken.

Het product in dit artikel heb ik ontvangen. Dankjewel dekbed-discounter.nl.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *