Een prachtige foto op canvas

img_9682

Laatst kreeg ik een mail van iemand die bij fotofabriek.nl werkt of het mij leuk leek om een foto op canvas te ontvangen. Natuurlijk leek mij dat leuk, want het lijkt mij geweldig om een leuke persoonlijke foto op mijn kamer te hebben. Ik heb namelijk een paar fotootjes op mijn kamer hangen, maar verder zie je niet veel persoonlijke dingetjes. Dit leek mij een leuke manier om mijn kamer wat op te fleuren.

img_9668

De moeilijkste stap was bedenken wat ik op canvas wilde laten bedrukken. Ik was er heel snel over uit dat het een foto moest zijn die ik zelf gemaakt heb. Dat maakte de selectie al een stukje kleiner. Maar dan? Ik heb zoveel foto’s gemaakt. Toen bedacht ik mij ‘hoe leuk zou het zijn om een foto van een van mijn hondjes boven te hebben staan?’ De eerste keuze was gemaakt. Het werd dus een foto van een van mijn hondjes, maar welke van de twee dan? Ik heb namelijk geen foto van hun samen. Eerst wilde ik voor een foto van Guus gaan, omdat ik dacht dat ik van Bowie geen goede foto had. Maar omdat Bowie mijn lievelingetje is, ben ik extra goed gaan zoeken naar een mooie foto van Bowie, en die had ik gevonden!

Toen de foto binnenkwam was ik benieuwd hoe ze hem hadden ingepakt. De foto zat super netjes verpakt met een soort schuimen beschermers aan de hoekjes een een soort zakje waar hij in zat.

img_9671

Dit is hem dan! De foto die ik van Bowie heb uitgekozen. Dit formaat is 30×20 en is groot zat voor op mijn kamer. De foto is bedrukt met het productoptie premium, wat €3,99 extra kost. Dat is het voor mijn gevoel zeker waard, want mijn foto is super helder afgedrukt en de kleuren zijn ook heel mooi! Ik ben ontzettend blij met mijn foto op canvas. Wil jij nou ook zo’n foto bestellen? Klik dan hier.

Het product in dit artikel heb ik ontvangen. Dankjewel fotofabriek.nl

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *