Series op Netflix die je moet zien

6c1537f12f7bae0c1982a64b58003dd3

In het artikel van vandaag laat ik 4 series zien die ik echt geweldig vind. De meeste ken je waarschijnlijk wel, aangezien ze best bekent zijn, maar er zit er ook 1 tussen die je misschien niet kent. Kijk je mee?

Deze serie was de eerste serie die ik op Netflix keek en tot nu toe mijn all time favourite. Pretty Little Liars gaat over 5 vriendinnen, waarvan er 1 al een jaar vermist is. Opeens krijgen ze allemaal berichtjes van een zekere A. Het gaat nog verder dan berichtjes, ze worden namelijk die hard gestalkt. Ik hou van deze serie omdat het enorm spannend is, het vol met drama zit en het ondanks de spanning een echte meidenserie is.

Iedereen heeft wel eens van Orange is the new black gehoord, denk ik. Het is een serie die gaat over vrouwen in de gevangenis, maar in het speciaal over Piper Chapman. Doordat zij de gevangenis in gaat leren we de andere vrouwen uit de gevangenis ook beter kennen. Deze serie bevat wel grof taalgebruik en seksscènes die er van mij niet persé in hadden hoeven zitten, maar voor de rest is het echt een top serie met veel spanning en grappige momenten.

Atypical is een wat onbekendere serie, maar hij is echt prachtig. Het gaat over een jongen met autisme en je volgt zijn verhaal. Zijn therapeute zegt dat hij moet gaan daten als hij dat zelf wilt en daar gaat hij voor. Het enige nadeel voor Sam is dat hij door zijn autisme niet zo goed is in het sociale gebeuren en in hints oppakken. Deze serie is echt ontroerend, maar ook heel grappig. Er zit niet veel spanning in, maar je wilt toch verder kijken om te zien hoe het verder gaat met Sam. Er staat maar 1 seizoen van op Netflix van 8 afleveringen, dus perfect om het in een paar dagen te kijken. Dat is in ieder geval wat ik heb gedaan.

Dan als laatste de serie waar ik pas bij aflevering 16 van seizoen 1 ben. Ik vind deze serie alleen veel te leuk om hem uit dit artikel te laten, alleen omdat ik nog maar net begonnen ben. Deze serie gaat over rijke jongeren uit New York en de drama tussen hun. Verder gebeurt er niet heel veel, maar de drama is voor mij al genoeg. Ik vind de personages stuk voor stuk erg leuk, behalve iemand die er net in is gekomen, maar die naam ga ik niet noemen, want spoilers.

Mocht je een van deze series nog niet hebben gezien, zou ik zeker aanraden om eraan te beginnen. Het zijn wel series met al meerdere seizoenen -behalve Atypical dan- , maar dat is juist leuk. Ik ben benieuwd naar jullie favoriete series!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *