The story so far

IMG_5518

Ik ben al fan van Mainstreet sinds najaar 2012. Toen ik hoorde dat ze een biografie gingen uitbrengen wist ik zeker dat ik hem zou kopen. The story so far was voor het eerst te koop bij het concert in Breda. Laat ik daar nou toevallig heen zijn geweest. Ik had het boek in een keer uitgelezen, en wil dolgraag mijn mening delen.

 IMG_5522

Zoals de titel al zegt vertelt dit boek het verhaal van Mainstreet tot nu toe. Het boek heeft een hele mooie pagina indeling, met ontzettend veel foto’s. Mainstreet heeft in drie jaar al ontzettend veel meegemaakt, en ze beschrijven de gebeurtenissen erg leuk. Het boek begint trouwens met een handgeschreven briefje van alle jongens, waarin ze vertellen hoe hun de afgelopen drie jaar hebben ervaren, en een aantal mensen die ze willen bedanken. Ze hebben het uitgebreid over hoe het allemaal is begonnen, en zelfs ik als echte mainiac wist niet alles. De volgende gebeurtenissen worden iets minder uitgebreid beschreven. Ik denk dat dat absoluut geen verkeerde beslissing is, omdat het dan allemaal wat langdradig zou worden. In het boek staan ook een aantal mainiacs met hun foto en een leuke door hun zelfgeschreven tekst. Ik vind dat zelf ontzettend leuk!

IMG_5526

Zoals ik al had gezegd staan er heel veel foto’s in het boek, en dit is mijn favoriet. Deze foto is gemaakt op 5 april 2015 in Utrecht, en ik was daar bij! Ik vind het een ontzettend leuk boek, en raad het zeker aan om te lezen! Als echte Mainiac moet je dit boek zeker hebben! Als je geen Mainiac bent is het ook een heel leuk boek. Hij is te koop bij de boekhandel en online voor €17,99.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.