Mijn to be reading list

IMG_9367

Zoals veel van jullie wel weten hou ik van lezen. Ik heb een aantal boeken op mijn lijstje staan waar ik graag in wil beginnen. Die boeken ga ik vandaag met jullie bespreken.

IMG_9358

Het boek waarin ik het liefst wil beginnen is dit boek van Het huis anubis. Het is een omnibus met twee boeken erin, waarvan ik de eerste al heb gelezen. Voordat jullie denken, koopt zij nu nog kinderboeken. Nee, ik heb dit boek al heel lang. Toen ik een jaar of 9 was, was ik enorm fan van het huis Anubis, en later kreeg ik dit boek als cadeau. Ik heb ook nog deel 6.

IMG_9360

Dit boek nam ik laatst mee uit de bieb, omdat hij was afgeschreven. Ik had eigenlijk geen idee waarover het ging, maar het sprak me aan. Op het dingetje van de bieb aan de binnenkant staat: “Een lerares op een zwarte middelbare school wordt door een leerling met een mes bedreigd. Als zij wordt vermoord zijn de mensen uit haar omgeving ervan overtuigd dat de leerling de moordenaar is.” Dit beloofd veel goeds voor het boek!

IMG_9362

Dit boek kocht ik een hele tijd terug bij de kringloop. Het is een Engelstalig boek, en ik heb geen flauw idee waar het over gaat. Ik vind de achterkant enorm vaag, maar ik weet wel dat het over een zanger/zangeres gaat, en er is iemand vermoord. Dat laatste is 9 van de 10 keer het geval als ik een boek lees, hahaha.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *