Wat ik wil doen nu ik zoveel vrij heb

img_0545

De examenperiode is begonnen! Ik heb afgelopen week tentamenweek/SE-week gehad en nu ben ik een aantal dagen vrij. Eigenlijk ben ik de aankomende periode meer vrij dan dat ik op school zit. Ik wil die vrije tijd wel goed gaan invullen, dus had ik bedacht om een lijstje te maken met dingen die ik graag wil doen als ik vrij ben. Lees je mee?

img_0476

Ik ben wel veel vrij, maar dat is natuurlijk niet omdat ik vakantie heb. Ik heb namelijk over een maand examens die ik moet maken. Ik wil de examenstof goed gaan leren, maar ik wil ook veel examens oefenen. Doordat ik die oud-examens maak, kan ik zien waar ik de mist in ga en kan ik dat nog extra leren.

img_0501

Nu ik zoveel vrije tijd heb, heb ik eindelijk weer meer tijd om te lezen. Dat ga ik doen ook! Ik heb hier de Gossip Girl serie vast, maar er zijn nog zat andere boeken die ik wil lezen. Tijd om mijn ‘te lezen’ plank van mijn boekenkast wat leger te maken.

img_0615

Wat ik ook van plan ben en waar ik enorm veel zin in heb is bloggen. Ik ga doordeweeks elke dag werken aan mijn blog, zoals een full-time blogger dat ook doet. Mijn planning is om elke maandag tot en met vrijdag een blogpost online te zetten, dus er is zat werk aan de winkel. Ik heb er echt enorm veel zin in om lekker aan mijn blog te werken en leuke artikelen voor jullie online te zetten.

img_0545

Ik heb altijd al gezegd dat ik tijdens mijn examenperiode wil gaan werken. Ook heb ik altijd al gezegd dat het mij ontzettend leuk lijkt om bij de Hema te werken. Nou ik kan je vertellen, allebei de dingen zijn nu werkelijkheid. Ik werk sinds twee weken bij de Hema en ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Het enige nadeel is dat ik allemaal leuke spulletjes zie die ik het liefst meteen wil kopen, hahaha.

img_0550

Het laatste waar ik mij op wil gaan focussen is mijn instagram account  voor deze blog. Ik heb aan het begin van dit jaar als doel gesteld om mijn instagram aan te pakken, maar veel is daar nog niet van gekomen. Tijd om daaraan te werken dus!

Dit zijn de vijf dingen waar ik mij het meest op wil gaan focussen de aankomende periode. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.