Weekendje Volendam

IMG_9145

Al een hele tijd terug had mijn oma ons gezin uitgenodigd om een weekendje weg te gaan. Dit hebben we ongeveer een jaar geleden al eens gedaan, en dat vonden we zo leuk dat we nog een keer ergens heen zouden gaan. Na een tijd denken, kwamen we uit op Volendam. Ooit zijn we daar al eens naartoe geweest, maar toen waren Linsey en ik zo jong dat we ons daar nog maar amper iets van herinnerde. Linsey en ik hebben -al zeg ik het zelf- leuke foto’s gemaakt. Tijd om ze met jullie te delen!

IMG_9077

We logeerden in het Marinapark in Volendam. We dachten dat we een huisje op de begaande grond hadden, maar dat was dus niet zo. We hadden een appartement met twee verdiepingen. Dit was het uitzicht vanuit de woonkamer, het balkon en de kamer van Linsey en mij.

IMG_9087

Zo zagen de huisjes eruit. Met een trap kon je naar de deur. Er waren verschillende soorten huisjes. Wij zaten in een huisje van steen. Op deze foto is trouwens ons huisje niet te zien. Wij zaten in een hoek.

IMG_9091 IMG_9092

Wat random foto’s.

IMG_9107 IMG_9132

Even poseren. De eerste is gewoon op een bankje dat in het park staat. De tweede foto is genomen in de kamer van Linsey en mij. We hadden brede vensterbanken, die ondersteund werden door het beton van de muren. Eindelijk kon ik eens op een vensterbank zitten met het raam open om naar buiten te kijken, hahaa.

IMG_9144 IMG_9145

Deze foto’s zijn gemaakt in Marken, een dorpje vlakbij Volendam. Het was er leuk, maar ik zou het niet echt iemand aanraden. Er is een haventje en een poffertjeskraam waar ze hele lekkere poffertjes verkopen, maar verder is er niet veel te zien. Misschien kan het ook komen doordat er een behoorlijk koude wind stond, maar het was wel leuk om eventjes te zien.

Ik heb enorm genoten van het weekendje weg! Ik heb lekker van de zon genoten, bekende Nederlanders gezien (Simon Keizer, Monique Smit, Kees Tol en Jan de Witte), heerlijk gegeten, en het heel gezellig gehad.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *