5 favorieten

IMG_7415

Wie mij nog kent van mijn vorige blog weet wel dat ik daar regelmatig een 5 favorieten artikel plaatste. Niet elke maand, maar gewoon een keertje om mijn favorieten te bespreken. Vandaag heb ik mijn eerste 5 favorieten artikel op justquinty.nl. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

IMG_7418

Mijn eerste favoriet is het debuut album van Lil’ kleine. Ik ben echt fan van zijn muziek en ken bijna alle nummers uit mijn hoofd. Helaas kon ik door omstandigheden niet naar zijn tour, maar ik zal zeker eens zijn concert bezoeken!

IMG_7421

Dit notitieboekje kocht ik voor €1,70 (?) bij de Action en is zeker een aanrader. Ik gebruik hem nu als blogboekje en neem hem bijna overal mee naartoe om dingetjes op te schrijven. Sommige gebruiken liever hun telefoon, maar ik gebruik nog lekker old school een notitieboekje. Dit boekje doet me een beetje denken aan een moleskine boekje, maar dan budgetproof.

IMG_7428

De volgende favoriet is een leesboek waar ik nu mee bezig ben. Het is “Het verhaal van mijn gezicht” van Kathy Page. Ik ben nog niet heel ver in het boek, maar het is tot nu toe een leuk boek! Het gaat over een of andere sekte, maar ik zal sowieso nog een review over het boek schrijven!

IMG_7415

Toen ik dinsdag naar de primark was geweest, kocht ik dit paar schoenen. Het zijn laarsjes met een open hiel en teen en leuke franjes aan de zijkant. Ik was eigenlijk op zoek naar een paar espadrilles, maar die waren veel te breed. Toen kwam ik deze schoenen tegen en ze pasten perfect. Ik besloot ze te kopen voor €25,00.

IMG_7430

Ook kocht ik dit leuke rokje bij de Primark. Ik zag dit soort rokjes altijd bij Bonnie van Boncolor en elke keer als ik er een paste in de winkel, was het rokje veel te breed. Ik had daarom al verwacht dat ik deze ook niet zou passen, maar hij past perfect. Ik heb hem nog niet aangehad, maar als het weer wat lekkerder weer wordt ga ik hem zeker dragen!

 

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *