5 plaatsen in Nederland die ik wil bezoeken

nederland

Sommige van jullie weten het misschien al, maar ik heb op mijn kamer een kleine bosatlas staan met daarin kleine checklists van waar ik nog naartoe wil. Het is onderverdeeld in werelddelen, maar bij de kaart van Nederland staat ook zo’n checklist. Daar staan 15 plaatsen op waar ik nog naartoe wil, waar er 4 van zijn afgevinkt. In dit artikel deel ik 5 plaatsen, waar ik nog naartoe wil.

texel

Texel is een plek waar ik heel graag naartoe wil. Mij lijkt het daar echt super fijn. Eerst met de boot er naar toe, dan kan je daar lekkere strandwandelingen maken en natuurlijk zeehonden spotten. Het met de boot ernaartoe is wel een dingetje, dat lijkt me namelijk best eng. Toch lijkt het me ook heel leuk.

maastricht

Ik loop echt al maandenlang te zeuren om een keer naar Maastricht te gaan. Ik heb van veel mensen gehoord dat het daar super gezellig is, en je er heel leuk kan shoppen. Het lijkt mij ook heel leuk om naar die grote boekenwinkel in een kerk te gaan. En ja, als je er leuk kan shoppen, vind ik het al gouw goed.

groningen

Groningen spreekt mij heel erg aan, en ik heb eigenlijk geen idee waarom. Ik heb een hele tijd terug in de vlog van Bonnie (boncolor) gezien dat zij daar was, en ik vond het echt heel leuk. In mijn planning stond ook altijd om naar het kattencaf├ę te gaan, maar helaas ben ik allergisch voor katten….

den haag

In de tweede zou ik met mijn klas naar Den Haag gaan, om daar het parlement te bezoeken en daarna lekker te shoppen. Helaas was ik toen ziek, en kon ik niet mee. Ik heb van iedereen gehoord dat het er echt heel leuk is, dus ik wil er zeker een keer heen.

alkmaar

Mijn moeder heeft vroeger in Alkmaar gewoond, en zegt heel vaak dat het een hele leuke stad is. Voor mij al reden genoeg om daar naartoe te gaan.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien naar welke plaatsen in Nederland ik graag zou willen gaan. Welke plaatsen zou jij nog graag willen bezoeken?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.