Blogger Dilemma Tag

IMG_7929

Er zijn al een aantal dagen geen nieuwe artikelen verschenen, en dat komt omdat ik totaal geen idee heb wat ik moet schrijven. Toen schoot me ineens te binnen dat ik pas bij Vera Camilla en hele leuke tag voorbij heb zien komen. Tijd om die in te vullen dus. Hier is de Blogger Dilemma Tag.

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?

Nooit meer foto’s denk ik dan. Het is allebei heel belangrijk maar foto’s zijn een aanvulling op je tekst en niet andersom.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd dertig minuten moeten wachten?

Dertig minuten wachten, zeker weten. Tijdens de dertig minuten wachten kan je bijvoorbeeld je klaarmaken, ontbijt maken, youtube filmpjes kijken, etc.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.

Dan kies ik voor de advertenties. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een adblocker op zijn of haar laptop zitten, dus dan hebben die advertenties al niet veel nut meer. Ik krijg niet veel reacties maar het lijkt me vreselijk om niet meer te kunnen reageren.

IMG_7398

Geen social media of geen mailbox?

Geen Mailbox. Tegenwoordig kan je gewoon via instagram en twitter priveberichten sturen, dus als iedereen daar gebruik van gaat maken is een mailbox overbodige luxe geworden. Niet dat het me heel handig lijkt                                                                                                                                                                                                                                        Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.

Het is allebei heel erg vervelend, maar ik denk dat witregels dan iets beter zijn. Wazige foto’s lijken me echt enorm irritant, en ookal zijn witregels dat ook, lijkt dat me net iets minder vervelend.

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.

Als je maar twee uur in de week mag bloggen, kan er maar een hooguit twee artikelen online komen. Als je artikel maximaal 12 uur blijft staan, heb je een soort snapchat 2.0. Ik denk niet eens dat dat al bestaat.

IMG_7594

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel en wit.

Heel simpel en wit, sowieso. Mijn layout is nu al heel simpel en wit, maar ik wil hem denk ik gaan veranderen.Daar wacht ik alleen nog eventjes mee totdat ik een leuk idee krijg voor mijn layout. Niks persoonlijks kwijt mogen op je blog betekent ook dat je geen mening mag geven over een product, want dat is ook persoonlijk. Zo houdt een beautyblog natuurlijk geen stand.

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.

Bloglovin werkt niet. Ik gebruik niet eens bloglovin en als spam niet meer word tegengehouden dan ben ik dagen bezig om die te verwijderen.

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.

Ik heb toch al negativiteit in mijn hoofd als ik een artikel schrijf dus dat heb ik liever dan dat mijn artikel moet rijmen.

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog [naam van je blog].

Een shirt. Het lijkt me gewoon enorm vervelend als je de persoon bent waar ik tegen praat om dat elke keer te moeten horen. Dan draag ik liever een shirt, maar wel met een cool ontwerp

Dit was hem dan, de blogger dilemma tag. Ik vond het heel leuk om hem in te vullen en ik ga zeker vaker een tag invullen.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.